Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Caudalie Resveratrol-Lift Firming Eye Gel Cream Αντιρυτιδική Κρέμα-Τζελ Ματιών & Ανόρθωση Βλεφάρων, 15ml

Caudalie
Δείτε όλα τα προϊόντα
Σειρά Caudalie Resveratrol
Παράδοση σε 3 ώρες!

ΛΕΠΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

Κωδικός:
3522930004233

Το Firming Eye Gel Cream Resveratrol–Lift μειώνει τους μαύρους κύκλους και τα πρηξίματα ενώ λιαίνει τα βλέφαρα.

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Ογκομετρικό βάρος
0.25kg
38,39 €
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+

Caudalie Resveratrol-Lift Firming Eye Gel Cream

Αντιρυτιδική Κρέμα-Τζελ Ματιών & Ανόρθωση Βλεφάρων

Το Firming Eye Gel Cream Resveratrol–Lift μειώνει όλους τους τύπους πρηξίματος και τους μαύρους κύκλους ενώ λειαίνει τα βλέφαρα. Η σύνθεσή του, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα κινόα, λειαντικά βιοπολυμερή και ανορθωτικά πεπτίδια, συμβάλλει στην καταπολέμηση των σημαδιών της κόπωσης για ορατά πιο νεανικό και πιο φρέσκο βλέμμα.

Στον πυρήνα της καινοτομίας βρίσκεται το Vegan Κολλαγόνο 1*, κολλαγόνο φυτικής προέλευσης, σε συνδυασμό με μια αποκλειστική πατέντα αντιγήρανσης (Ρεσβερατρόλη αμπελιού, υαλουρονικά οξέα και vegan ενισχυτής κολλαγόνου) για την ενεργοποίηση και των 3 τύπων κολλαγόνου.

*Θραύσμα.

  • Χωρίς άρωμα. Κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες
  • Vegan
  • 97% συστατικά φυσικής προέλευσης
  • Σωληνάριο από 100% ανακυκλώσιμο πλαστικό

Η φυσική παραγωγή κολλαγόνου μειώνεται κατά 30%, αλλοιώνοντας τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Το κολλαγόνο 1 είναι ο τύπος κολλαγόνου που το 80% του βρίσκεται μέσα στο χόριο. Προσθέτοντας αυτό το συστατικό στον πυρήνα των συνθέσεών της, η Caudalie προσφέρει στην επιδερμίδα σας το καλύτερο κολλαγόνο για εξαιρετικά αποτελέσματα αντιγήρανσης. Και σε αντίθεση με τα περισσότερα κολλαγόνα ζωικής προέλευσης, αυτό το Κολλαγόνο 1 είναι vegan, προέρχεται από ένα φυτό, παράγεται με μοριακή γεωργία στην καρδιά κάθετων αγροκτημάτων και είναι εγγυημένα μη γενετικά τροποποιημένο. Αυτό ανοίγει μια νέα προσέγγιση στην αντιγήρανση: αποτελεσματική, vegan και βιώσιμη.

  • Vegan Κολλαγόνο 1

Aποτέλεσμα ανόρθωσης
Προέρχεται από φυτική παραγωγή χάρη στην επαναστατική τεχνολογία mRNA. 100% Vegan. Μη γενετικά τροποποιημένο.

  • Ρεσβερατρόλη

Κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας αντιγηραντικό συστατικό της Caudalie που προέρχεται από τις κληματίδες του αμπελιού. Διορθώνει τις ρυτίδες και συσφίγγει την επιδερμίδα.

  • Υαλουρονικό οξύ

100% φυσικής προέλευσης, παράγεται μέσω βιοτεχνολογίας, λειαίνει και ενυδατώνει συνεχώς την επιφάνεια της επιδερμίδας.

  • Vegan ενισχυτής κολλαγόνου

Προέρχεται από τον φλοιό του μαονιού που συλλέγεται με βιώσιμες πρακτικές στην Μπουργκίνα Φάσο. Συσφίγγει δρώντας σε όλα τα στρώματα της επιδερμίδας.

ΧΡΗΣΗ

Χρησιμοποιείτε το Firming Eye Gel Cream Resveratrol–Lift πρωί και βράδυ στο περίγραμμα των ματιών και τα χείλη.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Aqua/Water/Eau, Butylene Glycol, Glycerin, Coco-Caprylate/Caprate, Isoamyl Laurate, Polyacrylate Crosspolymer-6, Ethylhexylglycerin, Sodium Polyacrylate, Palmitoyl Grapevine Shoot Extract, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Chenopodium Quinoa Seed Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Tocopherol, Benzyl Alcohol, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Caesalpinia Spinosa Fruit Extract, Adenosine, Acetyl Dipeptide- 1 Cetyl Ester, Sodium Phytate, Sodium Benzoate, Kappaphycus Alvarezii Extract, Hyaluronic Acid, Pentylene Glycol, Khaya Senegalensis Bark Extract, Maltodextrin, Paeonia Lactiflora Root Extract, Nicotiana Benthamiana Hexapeptide-40 Sh-Polypeptide-47. (259/014)

Caudalie Resveratrol Lift Firming Eye Gel Cream

Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών για Λίφτινγκ & Πρηξίματα Βλεφάρων

Χρησιμοποιείτε το Firming Eye Gel Cream Resveratrol–Lift πρωί και βράδυ στο περίγραμμα των ματιών και τα χείλη.