Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κράμπες περιόδου - Αντιμετώπισε τες εύκολα
Κράμπες περιόδου

Όλες έστω και μία φορά έχουμε έρθει αντιμέτωπες με τις κράμπες περιόδου ή κατά τη διάρκεια της περιόδου ή ακόμα και πριν, κατά τη διάρκεια δηλαδή του Προεμμηνορροϊκού Συνδρόμου.

Οι κράμπες περιόδου προκαλούνται από συσπάσεις της μήτρας και συνήθως συνοδεύονται από ναυτία, πονοκέφαλο και πόνους στην πλάτη.

Η αλλαγή στη διατροφή και τα βότανα...

Κεφαλαλγία Τάσης - Αντιμετώπισε τον πονοκέφαλο με φυσικό τρόπο
Κεφαλαλγία Τάσης - ο πιο συχνός πονοκέφαλος

Όλοι μας κάποια στιγμή στη ζωή μας θα έρθουμε αντιμέτωποι με τον πονοκέφαλο. Η πιο συχνή μορφή του πονοκεφάλου είναι ο πονοκέφαλος τάσης.

Τι είναι η κεφαλαγία τάσης;

Η κεφαλαλγία τάσης (tension headache) όπως αναφέραμε, είναι η συχνότερη μορφή πονοκεφάλου. Πρόκειται για έναν διάχυτο, ήπιας έως μέτριας έντασης...

Μπισκότα Gingerbread - Χριστουγεννιάτικη Συνταγή
Gingerbread Cookies - Εύκολη Συνταγή

Ο Δεκέμβριος είναι εδώ και μαζί του η πιο αγαπημένη εποχή όλων.

Μία συνταγή που έχει αρχίσει να γίνεται γνωστή και στη χώρα μας, επειδή μυρίζει Χριστούγεννα με όλα τα μπαχαρικά της, είναι η συνταγή για μπισκότα gingerbread.

Μοιραζόμαστε μαζί σας την αγαπημένη μας συνταγή για τα πιο χριστουγεννιάτικα μπισκότα.

...
Ενημερώσου και κλείσε την πόρτα στο AIDS - Παγκόσμια Ημέρα Πρόληψης AIDS

Ενημερώσου και κλείσε την πόρτα στο AIDS…

Ο έρωτας είναι χωρίς αμφιβολία ένα όμορφο και αναντικατάστατο κομμάτι της ζωής μας. Όταν όμως η συζήτηση έρχεται σ’ αυτόν, η αναφορά μιας και μόνο λέξης είναι ικανή να μας παραλύσει. Για πολλά χρόνια το AIDS, θεωρούνταν ο μεγαλύτερος κίνδυνος του έρωτα και η τιμωρία της «ακόλαστης ζωής». Σήμερα, γνωρίζουμε πως το AIDS δεν...

Μουρουνέλαιο: Όλα τα οφέλη για τον οργανισμό μας
Μουρουνέλαιο: Όλα τα οφέλη για τον οργανισμό μας

Για αιώνες το μουρουνέλαιο ήταν κι εξακολουθεί να είναι το πιο ευρέως καταναλισκόμενο ιχθυέλαιο στον κόσμο. Διαφέρει βέβαια από τα άλλα ιχθυέλαια, διότι παράγεται από το συκώτι της μουρούνας (ή συγγενικών ψαριών της...

HIIT προπόνηση - Υψηλής Έντασης Διαλλειματική Προπόνηση για να κάψεις παραπάνω λίπος
HIIT προπόνηση

Τι είναι η HIIT προπόνηση;

Το ακρωνύμιο HIIT από το "High Intensity Interval Training", σημαίνει "Υψηλής Έντασης Διαλλειματική Προπόνηση" και είναι μία πολύ εντατική γυμναστική. Μία προπόνηση HIIT, αποτελλείται από σύντομες αλλά πολύ έντονες ασκήσεις, εναλλάσοντας τες με περιόδους διαλλείματος.

Όταν το σώμα προσπαθεί να προσαρμοστεί από την...

Foam Roller - Τι είναι και ποια είναι τα οφέλη του

Foam Roller - Τι είναι και ποια είναι τα οφέλη του

Τι είναι το Foam Roller;

Γνωρίζεις την αίσθηση που έχει κανείς μετά από ένα μασάζ; Το σώμα είναι καλύτερα ευθυγραμμισμένο, οι μύες είναι πιο χαλαροί, ο νους πιο καθαρός. Τώρα, μπορείς να αποκτήσεις αυτό ακριβώς το συναίσθημα μόνος σου στο σπίτι, με ένα foam roller.

Το foam roller, είναι ελαφρώς...