Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
 • HealthAid
  Πάντρεμα για υγεία & «Καλή Ζωή»!Pharma Center & Health Aid:

  Η PHARMA CENTER ξεκίνησε το 2003 με στόχο να συμβάλλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη του σύγχρονου φαρμακείου καλύπτοντας τα κενά για πρωτοποριακά προϊόντα υγείας, φροντίδας και ομορφιάς, με την Health Aid, μια από τις πρώτες εταιρείες παραγωγής συμπληρωμάτων διατροφής στην Αγγλία και δυναμικά αναπτυσσόμενη παγκοσμίως.

  Η Health Aid ήταν η πρώτη εταιρία που μπήκε στα ελληνικά φαρμακεία, με κατηγοριοποίηση των Συμπληρωμάτων Διατροφής και πλήρη κάλυψη των διαφορετικών αναγκών όλων των ομάδων, για πραγματική στήριξη της υγείας & της ομορφιάς.

  Η αποδοχή και η γρήγορη ανάπτυξη της σειράς στα φαρμακεία οφείλεται στις πρωτοποριακές συνθέσεις  & συσκευασίες Health Aid, που έλειπαν από την αγορά μετά την καθιέρωση της εννιαίας Κοινοτικής  Νομοθεσίας - Directive EC 2002/46,  για τα Συμπληρώματα Διατροφής  σε όλα τα Κράτη μέλη.

  Σήμερα έχουν συμπληρωθεί  10 επιτυχημένα χρόνια συνεργασίας της PHARMA CENTER με τη Health Aid, με παρουσία σε περισσότερα από 6,000 φαρμακεία πανελλαδικά. Η Health Aid άνοιξε νέους ορίζοντες για την χρήση των Συμπληρωμάτων Διατροφής στη καθημερινή ζωή των Ελλήνων καταναλωτών.

Mega offers Healthaid

Εδώ θα βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές μας στα προϊόντα Healthaid