Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • Babylino

   Για την ασφάλεια του μωρού σας, αγρυπνούμε καθημερινά, θέλοντας να εξασφαλίσουμε μία βρεφική πάνα όχι απλά απαλή, αλλά πραγματικά ασφαλή για το δέρμα του.
   Οι ελληνικές βρεφικές πάνες Babylino Sensitive είναι οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών. Αλλά δεν σταματούν μόνο εκεί... Διαθέτουν μια σειρά από επιπλέον σημαντικές εγγυήσεις ποιότητας και ασφάλειας.

   · Κλινικά ελεγμένες με άριστα αποτελέσματα, μετά από έλεγχο 4 εβδομάδων σε βρέφη υπό την επίβλεψη δερματολόγων και παιδιάτρων στο Δερματολογικό εργαστήριο Dermatest (Γερμανία).

   · Συνιστώνται από τον Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών και Μαιευτών Αθήνας.

   · Συνιστώνται από την Ελληνική Εταιρία Παιδιατρικής Δερματολογίας.

   Η προσήλωση στο στόχο μας να προσφέρουμε όχι μόνο άριστη απορροφητικότητα, αλλά και πραγματικά φιλική προστασία στο βρεφικό δέρμα με έρευνα, στοιχεία και αποδείξεις, έκανε τη μάρκα Babylino Sensitive τη Νο 1* επιλογή σας για τη φροντίδα του μωρού σας!

   Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και δεσμευόμαστε να μην εφησυχάζουμε ποτέ, έχοντας ως στόχο μόνο το καλύτερο!

  • https://www.youtube.com/watch?v=xbn2S9NFRWk&feature=youtu.be

  Babylino Sensitive. Βραβευμένες Ελληνικές Πάνες !

  Εσείς, όταν επιλέγετε ελληνικές βρεφικές πάνες, είστε σίγουροι για την προέλευσή τους; Με τις Babylino, μπορείτε να είστε σίγουροι!

  Όταν πρόκειται για την φροντίδα του μωρού σας, δεν χωρούν συμβιβασμοί. Θέλετε να είστε σίγουροι για την επιλογή σας. Απαιτείτε σαφείς πληροφορίες και αποδείξεις. Επιλέγετε προϊόντα άριστης απορροφητικότητας, που σέβονται τις ανάγκες του ευαίσθητου βρεφικού δέρματος μέσα από εξαιρετικές ιδιότητες φιλικότητες, αλλά παράλληλα ανταποδίδουν την εμπιστοσύνη σας μέσα από μία ειλικρινή και ουσιαστική σχέση μαζί σας.

  Εδώ και 35 χρόνια εμείς, στην 100% ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ Α.Ε. φροντίζουμε καθημερινά γι’αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης!