Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • Power Health

   Το όραμα της Power Health - Υγεία… από το φαρμακείο της φύσης στο φαρμακείο της γειτονιάς

   Η Power Health να είναι η πρώτη εταιρεία φυσικών προϊόντων υγείας και διατροφής στην Ελλάδα, παρέχοντας στον Έλληνα καταναλωτή μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων – λύσεων σε ήπια καθημερινά προβλήματα υγείας και διατροφής. Ταυτόχρονα να αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες Ευρωπαϊκές εταιρείες, αποτελώντας την πρέσβειρα της Ελληνικής φύσης παγκοσμίως.

   Αποστολή και Στρατηγικοί Πυλώνες

   Αποστολή της Power Health είναι να προσφέρουν τη δύναμη της φύσης μέσα από ποιοτικά, ασφαλή κι αποτελεσματικά προϊόντα υγείας, που προλαμβάνουν ή/και θεραπεύουν ήπια καθημερινά προβλήματα υγείας και βελτιώνουν τη δύσκολη καθημερινότητα του σύγχρονου ανθρώπου. Οι στρατηγικοί πυλώνες της εταιρείας είναι η καινοτομία, η ποιότητα και η εξωστρέφεια.

   Αξίες & Φιλοσοφία Power Health

   H Power Health έχει ως βασικό πυλώνα τον άνθρωπο και είναι προτεραιότητά της. Σέβεται τον πελάτη και το φυσικό περιβάλλον. Την διακατέχουν το ήθος, η αξιοκρατία, η τόλμη, ο δυναμισμός, η ευελιξία, η αποφασιστικότητα και η αποτελεσματικότητα.

   Φιλοσοφία της Power Health

   H φιλοσοφία της Power Health επικεντρώνεται στην απόδειξη ότι η φύση αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο της υγείας όλων μας, πάντα σε συνεργασία με τον Έλληνα φαρμακοποιό, προσφέροντας μαζί μία καλύτερη ποιότητα ζωής.

   Υγεία… από το φαρμακείο της φύσης στο φαρμακείο της γειτονιάς

   Εδώ και αιώνες, η φύση μας προσφέρει απλόχερα τις ευεργετικές ιδιότητές της. Γίνεται σύμμαχος και θεραπευτής συμβάλλοντας στη βελτίωση, αλλά και στη διατήρηση της καλής υγείας. Όραμά στην Power Health είναι να είναι κάθε μέρα δίπλα στον άνθρωπο με ποιοτικές, ασφαλείς, αποτελεσματικές λύσεις υγείας, τόνωσης, ομορφιάς για να απολαμβάνετε την κάθε μέρα γεμάτοι ενέργεια και δύναμη. Και πάντα με προϊόντα από το φαρμακείο της φύσης στο φαρμακείο της γειτονιάς!

   Μία πράσινη εταιρεία με Ελληνικό DNA

   Είμαστε μία 100% ελληνική εταιρεία και 100% προσηλωμένοι στο όραμά που αποτελεί και τη φιλοσοφία μας. Να προσφέρουν τη δύναμη της φύσης μέσα από προϊόντα που σχεδιάζουν Έλληνες επιστήμονες του τμήματος Έρευνας και Ανάπτυξης, αποκλειστικά από φυσικές δραστικές πρώτες ύλες, όπως βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα φυτών και φρούτων. Πρωτοποριακές προτάσεις που ανταποκρίνονται στο δικό μας τρόπο ζωής, τις δικές μας απαιτήσεις και τα δικά μας προβλήματα αλλά και προσιτές στο πνεύμα των καιρών, με στόχο να καλύψουν τις ανάγκες της σύγχρονης ελληνικής οικογένειας αγκαλιάζοντας με αγάπη και φροντίδα την καθημερινότητά της.

   Από το 1984… μέχρι σήμερα

   Ξεκινήσαμε το 1984, απαντώντας στην πρόκληση να γίνουμε η πρώτη Ελληνική εταιρεία στο χώρο των εναλλακτικών προϊόντων για την υγεία. Μιλήσαμε για βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής, ομοιοπαθητική, φυτοθεραπεία, ανθοϊάματα Bach, προσφέροντας ένα φυσικό, καλύτερο τρόπο ζωής, και φέραμε το φαρμακείο της φύσης στο φαρμακείο κάθε ελληνικού σπιτιού.

   Σε ένα ταξίδι τριών δεκαετιών οι προκλήσεις ήταν πολλές.

  Power Health

  Ο στόχος της Power Health είναι να προσφέρει τόσο αγνά και ποιοτικά προϊόντα όσο και τα αγαθά που μας προσφέρει η φύση.

  Για αυτό εδώ και 25 περίπου χρόνια προσφέρουν τις πιο φυσικές και αποτελεσματικές λύσεις για τις ανάγκες όλης της οικογένειας. Για τα προϊόντα τους επιλέγουν ειδικά μελετημένους συνδυασμούς από απόλυτα φυσικές πρώτες ύλες όπως βιταμίνες , μέταλλα , ιχνοστοιχεία και εκχυλίσματα φυτών και φρούτων.

  Ενισχύουν τις φυσικές αντοχές , εφοδιάζουν τους οργανισμούς με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά. Δρουν άμεσα και αποτελεσματικά χωρίς παρενέργειες.