Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • Lamberts

   Lamberts

   Έχοντας εμπειρία πάνω από 30 χρόνια, η LAMBERTS με τη δυναμική της παρουσία στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής, παράγει και παρέχει στον καταναλωτή εξειδικευμένα σκευάσματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη υγείας και συντελούν στην καλύτερη ποιότητα της σύγχρονης ζωής μας.

   Η φιλοσοφία της Lamberts για την υγεία σχετίζεται με σαφή επιστημονικά δεδομένα.

   Αναπτύσσουμε μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας που υποστηρίζονται από έγκυρη επιστημονική έρευν

   Όλα τα προϊόντα της εταιρείας παράγονται μετά από έρευνα και σε συνεργασία με γιατρούς, ερευνητές και πανεπιστήμια. Διεξάγεται ποιοτικός έλεγχος στις πρώτες ύλες και οι ετικέτες των προϊόντων παρέχουν ακριβή
   περιγραφή για τα συστατικά και τα έκδοχα που χρησιμοποιούνται. Η Lamberts είναι ο κύριος προμηθευτής των γιατρών και των practitioners στη Μεγάλη Βρετανία.

   Όλα τα προϊόντα, παρασκευάζονται στο σύγχρονο εργοστάσιο της εταιρείας στην Αγγλία, με φαρμακευτικά standards και υψηλές προδιαγραφές, τις οποίες δεν μπορεί να προσεγγίσει καμιά αντίστοιχη εταιρεία.

   Tα προϊόντα της Lamberts, αποστέλλονται στους επαγγελματίες υγείας, σε περισσότερες από 39 χώρες σε όλο τον κόσμο.

   Η Lamberts έχει διατροφικά συμπληρώματα για πολλές κατηγορίες και ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού.

   Περιέχει βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, φιλικά βακτήρια και προβιοτικά, συμπληρώματα για καλύγτερη πέψη, πολυβιταμίνες, απαραίτητα λιπαρά οξέα, σκευάσματα γλουκοζαμίνης για τις αρθρώσεις, συμπληρώματα συνένζυμου Q10, ειδικά αντιοξειδωτικά, σκευάσματα για την ενίσχυση του μεταβολισμού και την απώλεια βάρους, συμπληρώματα βοτάνων, συμπληρώματα με υπερτροφές, ειδικά συμπληρώματα για παιδιά & μια την βασική κατηγορία της αθλητικής διατροφής.

   Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Lamberts είναι πώς όλα τα προϊόντα της Lamberts βασίζονται στην άριστη κατανόηση των τελευταίων διατροφικών ερευνών και στηρίζονται σε έγκυρα επιστημονικά δεδομένα. Αποτελεί μία από τις λίγες, εάν όχι τη μόνη, εταιρεία που επενδύει αρκετά στην κλινική έρευνα.

   Όλες οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιεί η Lamberts προορίζονται για ανθρώπινη κλινική διατροφή. Εκτός αυτού όλες οι πρώτες ύλες έλεγχονται και είναι καθαρές από επιμολύνσεις από περιβαλλοντικούς και βιολογικούς παράγοντες.