Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Christou Ανατομικοί Πάτοι Σιλικόνης με Περγαμόντο, Άνθος Πορτοκαλιού & Ξύλο Κέδρου, 1 ζεύγος

Christou 1910
Δείτε όλα τα προϊόντα
Βιολογική Φροντίδα Ποδιού

ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ

Κωδικός:
5200250240187

Ισορροπία, άνεση, design & άρωμα θετικής ενέργειας σε κάθε σας βήμα.

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Ογκομετρικό βάρος
0.40kg
26,93 €16,11 €10,82 € (40%)
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+

Christou Ανατομικοί Πάτοι Σιλικόνης

Ορθοστασία στη δουλειά, μετά γυμναστήριο και το βράδυ συναυλία; Για εσάς που είστε συνέχεια στο τρέξιμο, οι πάτοι της Christou 1910 θα γίνουν η νέα, αγαπημένη συνήθεια υγείας των ποδιών σας! Με 100% καθαρή σιλικόνη ιατρικής ποιότητας, ανατομικά σχεδιασμένη για να αγκαλιάζει το πόδι, οι υποαλλεργικοί πάτοι μας, παρέχουν στήριξη στα 3 βασικά σημεία του πέλματος: Τη φτέρνα, την ποδική καμάρα και το μετατάρσιο. Απορροφώντας τους κραδασμούς και την πίεση που ασκεί το σωματικό μας βάρος στις αρθρώσεις και στη σπονδυλική στήλη, προστατεύουν τα γόνατα, τους γοφούς και τη μέση σας από τραυματισμούς, προλαμβάνουν κάλους και σκληρύνσεις και σας βοηθούν να στέκεστε, να βαδίζετε και να αθλήστε πιο σωστά και κυρίως πιο άνετα! Μπορούν να πλυθούν με χλιαρό νερό και σαπούνι στο χέρι και να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά, χωρίς να χάσουν το σχήμα και τη δράση τους.
Κατάλληλοι να φορεθούν με τα περισσότερα παπούτσια!

ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΦΥΤΑ:
Εμπλουτισμένοι με αρωματικές νότες περγαμόντου, άνθος πορτοκαλιού και ξύλο κέδρου, αφήνουν στα πόδια σας αλλά και στα παπούτσια σας μια μοναδική μυρωδιά φρεσκάδας και ενέργειας, που σας φτιάχνει τη διάθεση.

ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ:
Μια μικρή ανωμαλία στη λειτουργία του ποδιού πολλές φορές οδηγεί σε προβλήματα ψηλά στις αρθρώσεις του σώματος, προκαλώντας πόνο και δυσφορία στα γόνατα, στους γοφούς και χαμηλά στη μέση. Γι’ αυτό μην αγνοείτε τα σημάδια και αναζητήστε άμεσα λύσεις!

Προσοχή σε προϊόντα Christou δεν γίνονται δεκτές αλλαγές/επιστροφές.

Ασύγκριτη άνεση & εξατομικευμένη εμπειρία σε 3 επίπεδα:

Επίπεδο 1: Διάτρητο ύφασμα mesh για δροσιά και σταθερότητα
Επίπεδο 2: Αφρός μνήμης (=memory foam) για απαλότητα, απόκρισή στο βάρος του σώματος και ενεργοποιημένη κίνηση
Επίπεδο 3: Διαπνέον αφρός τεχνολογίας Oxinlite από 36% ανακυκλωμένα υλικά για επιπλέον άνεση και αντιβακτηριδιακή προστασία

Προσοχή σε προϊόντα Christou δεν γίνονται δεκτές αλλαγές/επιστροφές.

Christou Anatomical Silicone Insoles

They can be handwashed with lukewarm water and soap and can be used over and over without losing their shape and efficiency.