Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

SuperFoods Royal Jelly Eubias 175mg, Βασιλικός Πολτός, 50 veg. caps

Superfoods
Δείτε όλα τα προϊόντα
Superfoods
30%
Παράδοση σε 3 ώρες!

ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

Κωδικός:
5213006870033

100% Φυσικό προϊόν πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, για αποτελεσματική αντιμετώπιση της κόπωσης.

Βάρος
0.30kg
19,90 €13,93 €5,97 € (30%)
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+
Κερδίζετε 111 πόντους ανά τεμάχιο!

SuperFoods: Τα Best Seller της Φύσης!

Royal Jelly Eubias™ – Βασιλικός Πολτός Eubias™, από τη SuperFoods. 100% Φυσικό προϊόν που επιδρά θετικά στη φυσική και πνευματική κατάσταση του οργανισμού.

Super-θρεπτική τροφή για αποτελεσματική αντιμετώπιση της κόπωσης!

Ο βασιλικός πολτός είναι η κρεμώδης ουσία που παράγεται από τις μέλισσες ως τροφή για τη μελλοντική βασίλισσα. Συμβάλλει στην καλή λειτουργία ανθρώπινου οργανισμού, ειδικότερα σε περιόδους έντονης πνευματικής και σωματικής κόπωσης, καθώς είναι πλούσιος σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, λιπίδια, ένζυμα και συνένζυμα, ενώ περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, τα οποία δεν μπορεί να συνθέσει μόνος του ο οργανισμός. Ο Βασιλικός Πολτός EUBIAS™ ξεχωρίζει ως ένα 100% φυσικό προϊόν, αγνό και μετρήσιμο, με μεγάλη ποσότητα λυοφιλισμένου βασιλικού πολτού, δηλαδή, βασιλικού πολτού από τον οποίο έχει αφαιρεθεί η υγρασία χωρίς να καταστραφούν τα θρεπτικά συστατικά του, τα οποία μπορούν να διατηρηθούν ακέραια για πολλά χρόνια. Βοηθά στην αύξηση της φυσικής και πνευματικής κατάστασης του οργανισμού.

Τρόπος χρήσης: Λαμβάνετε 1 - 2 κάψουλες ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Να μην υπερβαίνεται η προτεινόμενη δοσολογία.

Σημαντικό: Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος (

Ο Βασιλικός πολτός αποτελεί φυσική τροφή και κυκλοφορεί σύμφωνα με την Υπ΄Αρ. Απόφαση Υπ. Γεωργίας & Εμπορίου: 54821.75.56ΦΕΚ

Συσκευασία: 50 φυτικές κάψουλες.

Για περισσότερες πληροφορίες: Επίσημο Website Εταιρίας: http://www.superfoods.gr/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Filter NameFilter Value
ΜΟΡΦΗΚΑΨΟΥΛΕΣ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΑΝΑΓΚΗΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ - ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ, ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ, ΜΥΪΚΟΙ ΠΟΝΟΙ, ΜΥΪΚΗ ΑΤΟΝΙΑ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΤΟΝΩΣΗ