Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

3x SuperFoods Royal Jelly Eubias 175mg, Βασιλικός Πολτός, 3x 50 veg. caps

brand
Δείτε όλα τα προϊόντα
Superfoods
30%
Superfoods- limited time offer

ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

Κωδικός:
5213006870033p1

100% Φυσικό προϊόν πλούσιο σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, για αποτελεσματική αντμετώπιση της κόπωσης.

Βάρος
1.00kg
59,70 €35,88 €23,82 € (30%)
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+
Κερδίζετε 287 πόντους ανά τεμάχιο!

SuperFoods: Τα Best Seller της Φύσης!

Royal Jelly Eubias™ – Βασιλικός Πολτός Eubias™, από τη SuperFoods. 100% Φυσικό προϊόν που επιδρά θετικά στη φυσική και πνευματική κατάσταση του οργανισμού.

Super-θρεπτική τροφή για αποτελεσματική αντιμετώπιση της κόπωσης!

Ο βασιλικός πολτός είναι η κρεμώδης ουσία που παράγεται από τις μέλισσες ως τροφή για τη μελλοντική βασίλισσα. Συμβάλλει στην καλή λειτουργία ανθρώπινου οργανισμού, ειδικότερα σε περιόδους έντονης πνευματικής και σωματικής κόπωσης, καθώς είναι πλούσιος σε βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, λιπίδια, ένζυμα και συνένζυμα, ενώ περιέχει όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, τα οποία δεν μπορεί να συνθέσει μόνος του ο οργανισμός.

Ο Βασιλικός Πολτός EUBIAS™ ξεχωρίζει ως ένα 100% φυσικό προϊόν, αγνό και μετρήσιμο, με μεγάλη ποσότητα λυοφιλισμένου βασιλικού πολτού, δηλαδή, βασιλικού πολτού από τον οποίο έχει αφαιρεθεί η υγρασία χωρίς να καταστραφούν τα θρεπτικά συστατικά του, τα οποία μπορούν να διατηρηθούν ακέραια για πολλά χρόνια. Βοηθά στην αύξηση της φυσικής και πνευματικής κατάστασης του οργανισμού.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ:

Λαμβάνετε 1 - 2 κάψουλες ημερησίως ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού ή του φαρμακοποιού σας. Να μην υπερβαίνεται η προτεινόμενη δοσολογία.

Σημαντικό: Το προϊόν πρέπει να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος (

Ο Βασιλικός πολτός αποτελεί φυσική τροφή και κυκλοφορεί σύμφωνα με την Υπ΄Αρ. Απόφαση Υπ. Γεωργίας & Εμπορίου: 54821.75.56ΦΕΚ

Συσκευασία: 3x 50 φυτικές κάψουλες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Filter NameFilter Value
ΜΟΡΦΗΚΑΨΟΥΛΕΣ
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑΑΝΑΚΥΚΛΩΣΙΜΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ
ΑΝΑΓΚΗΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ - ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ, ΟΣΤΕΟΑΡΘΡΙΤΙΔΑ, ΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ, ΜΥΪΚΗ ΑΤΟΝΙΑ, ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΤΟΝΩΣΗ

Είδατε πρόσφατα