Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

2x LAMBERTS MULTI GUARD CONTROL, 2x 120 tabs

brand
Δείτε όλα τα προϊόντα
Lamberts
30%
ΣΥΜΦΕΡΕΙ

ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ

Κωδικός:
5055148405137p1

Συμπλήρωμα διατροφής που σχεδιάστηκε συγκεκριμένα για να βοηθήσει το σώμα να διατηρήσει μια πιο ομαλή ισορροπία των ενεργειακών αποθεμάτων μεταξύ των γευμάτων.

Βάρος
0.60kg
95,78 €67,52 €28,26 € (30%)
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+
Κερδίζετε 540 πόντους ανά τεμάχιο!

Lamberts Multi Guard Control

Vitamins, trace minerals, magnesium and cinnamon. Σε Πορτοκαλί/καφέ οβάλ επικαλυμμένη ταμπλέτα.

Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 1 ώρα. Κατάλληλο για χορτοφάγους.

Χρήση: Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο υψηλής δραστικότητας συμπλήρωμα διατροφής που σχεδιάστηκε συγκεκριμένα για να βοηθήσει το σώμα να διατηρήσει μια πιο ομαλή ισορροπία των ενεργειακών αποθεμάτων μεταξύ των γευμάτων.

Η φόρμουλα παρέχει 26 θρεπτικά συστατικά, όλα σε ικανοποιητικά επίπεδα και πιο συγκεκριμένα το μέταλλο χρώμιο. Επίσης περιέχονται 300mg μαγνησίου αφού είναι συστατικό πολλών ενζύμων που παίρνουν μέρος στη διάσπαση του σακχάρου στο αίμα, και είναι ελλιπές σε δίαιτες που βασίζονται στο άμυλο και στα ζαχαρούχα τρόφιμα. Επίσης έχει προστεθεί ένα υψηλό επίπεδο Α-λιποϊκού οξέος καθώς κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει ότι μπορεί να βελτιώσει την κυτταρική πρόσληψη της γλυκόζης, ενώ αποτελεί συγχρόνως ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Τέλος έχουν προστεθεί σε σημαντικά επίπεδα ψευδάργυρος, βιταμίνη C και βιταμίνες Β1-Β3-Β6 καθώς αυτά τα θρεπτικά συστατικά βοηθούν επίσης στην κυτταρική πρόσληψη και χρησιμοποίηση της γλυκόζης.

Δοσολογία: 2 ταμπλέτες την ημέρα με το γεύμα. Αλλεργίες: Καμία. Προφυλάξεις: Μπορεί να προκληθεί κίτρινος χρωματισμός των ούρων. Αυτό είναι αβλαβές και υποδεικνύει ότι το σώμα αποβάλλει την περίσσια ποσότητα της βιταμίνης Β2 (riboflavin). Αυτό το προϊόν περιέχει σίδηρο, του οποίου αν γίνει κατάχρηση, μπορεί να είναι βλαβερό για τα μικρά παιδιά. Φυλάξτε τα σε σημείο ασφαλές από τα παιδιά. Η μακροχρόνια λήψη Βιταμίνης Β6 (100mg/ημέρα) μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση αιμωδιών (μούδιασμα) στα άκρα. Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.

Για περισσότερες πληροφορίες: Επίσημο Website Εταιρίας: http://www.greenimport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΛΙΓΟΤΕΡΑ

Δοσολογία: 2 ταμπλέτες την ημέρα με το γεύμα.

Αλλεργίες: Καμία.

Προφυλάξεις: Μπορεί να προκληθεί κίτρινος χρωματισμός των ούρων. Αυτό είναι αβλαβές και υποδεικνύει ότι το σώμα αποβάλλει την περίσσια ποσότητα της βιταμίνης Β2 (riboflavin). Αυτό το προϊόν περιέχει σίδηρο, του οποίου αν γίνει κατάχρηση, μπορεί να είναι βλαβερό για τα μικρά παιδιά.

Φυλάξτε τα σε σημείο ασφαλές από τα παιδιά. Η μακροχρόνια λήψη Βιταμίνης Β6 (100mg/ημέρα) μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση αιμωδιών (μούδιασμα) στα άκρα. Φύλαξη: Να φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό περιβάλλον και να προφυλάσσεται από το φως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΛΙΓΟΤΕΡΑ
Εικόνα kosdrag@in.gr
ΑΝΝΑ Α.
Αξιολόγηση
4
Η αξιολόγησή σας: 4
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ % ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ. ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ!
Εικόνα Βιβη Μπακα
βιβη
Αξιολόγηση
5
Η αξιολόγησή σας: 5
αρκετα τονωτικες
Εικόνα Mari Kos
Ανώνυμος
Αξιολόγηση
5
Η αξιολόγησή σας: 5
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!!!
Εικόνα lialekaki86@gmail.com
γαρυφαλια θεοχαριδου
Αξιολόγηση
5
Η αξιολόγησή σας: 5
Για δύναμη και αντοχή όλη μέρα!!!
Filter NameFilter Value
ΜΟΡΦΗΥΠΟΓΛΩΣΣΙΑ
ΑΝΑΓΚΗΕΛΕΓΧΟΣ ΒΑΡΟΥΣ, ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ, ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ, ΜΥΪΚΗ ΑΤΟΝΙΑ, ΑΝΑΙΜΙΑ - ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΙΔΗΡΟΥ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΤΟΝΩΣΗ

Είδατε πρόσφατα