Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Natures Plus Promo Ultra Probiotics, 30caps & Candida Cleanse 7 Day Program, 2x28caps, 1σετ

Natures plus
Δείτε όλα τα προϊόντα
Διάφορα - Ειδικές Φόρμουλες NATURE'S PLUS
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ

Κωδικός:
097467011168p2

Πακέτο προσφοράς με αντιμηκυτιακή δράση και προβιοτική ενίσχυση του οργανισμού με 12 είδη φιλικών βακτηρίων που καλύπτουν όλο το γαστρεντερικό σύστημα.

ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Ογκομετρικό βάρος
0.70kg
152,52 €81,92 €70,60 € (46%)
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

Ειδοποίηση Διαθεσιμότηταςx

Θέλω να ειδοποιηθώ όταν το προϊόν είναι και πάλι διαθέσιμο.

Natures Plus Promo

Ultra Probiotics

Το ισχυρότερο και πληρέστερο προβιοτικό που έχει παρασκευασθεί ποτέ. Με 12 είδη συμβιωτικών φιλικών βακτηρίων, που καλύπτουν όλο το γαστρεντερικό σύστημα (και στόμα/λαιμό) και με δύο πρεβιοτικά: συμπυκνωμένο ACAI (300mg) και FOS. Πρωτοποριακό σύστημα Viashield για εγγυημένη παροχή 40 δις ζωντανών κυττάρων ανά κάψουλα τη στιγμή της αγοράς, οποτεδήποτε και αν γίνει αυτή

Μόνο το Ultra Probiotics σας προσφέρει 40 δισεκατοµµυρίων φιλικά βακτήρια, ενισχύοντας σηµαντικά την υγεία σας µε την εγγύηση της Natures Plus! Το Ultra Probiotics έχει σύστηµα διατήρησης βιωσιµότητας ViaShield, διασφαλίζοντας την πλήρη βιωσιµότητα των φιλικών βακτηρίων κατά τη στιγµή της αγοράς. Αποτελείται από 12 διαφορετικά στελέχη φιλικών βακτηρίων, προσφέροντας πλήρη προβιοτική κάλυψη ολόκληρου του πεπτικού συστήµατος. Το πρωτοποριακό Ultra Probiotics είναι 6 φορές πιο ισχυρό από ένα µέσο προβιοτικό συµπλήρωµα. Το Ultra Probiotics είναι µια ισχυρή και αποδοτική φόρµουλα λόγω του συστήµατος διατήρησης βιωσιµότητας ViaShield, µια διαδικασία µε πάνω από 100 βήµατα που εξασφαλίζει τη πλήρη βιωσιµότητα των φιλικών βακτηρίων κατά την αγορά. Το ViaShield περιλαµβάνει εξαιρετικά αποτελεσµατικές τεχνικές κατασκευής, αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου και επαλήθευση ποσοτικού προσδιορισµού! Το Ultra Probiotics παρέχει 12 στελέχη φιλικών βακτηρίων, συµπεριλαµβανοµένων των ωφέλιµων για την υγεία του στόµατος, του λεπτού και του παχέος εντέρου. Το Ultra Probiotics παρέχει συνεργιστικά FOS και 300 mg πρεβιοτικές ίνες από ACAI για περαιτέρω βελτιστοποίηση της ασυναγώνιστης δράσης του. Το Ultra Probiotics παρέχει 40 δισεκατοµµυρίων φιλικά βακτήρια µέσω πατενταρισµένης φόρµουλα µε πρεβιοτικά που εγγυάται τη συνολική υγεία του σώµατος!

  • Χωρίς γλουτένη
  • Φυσικό προϊόν χωρίς χρωστικές

ΧΡΗΣΗ

Μία κάψουλα την ημέρα.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Natures Plus Ultra Probiotics, 30caps-0

Candida Cleanse 7 Day Program

Ο μύκητας Candida δημιουργεί συχνά ενοχλήσεις και προβλήματα στον οργανισμό, όμως είναι τόσο ανθεκτικός, που μόνο μία φόρμουλα πολλαπλής δράσης μπορεί να τον αντιμετωπίσει. Αυτό ακριβώς επιτυγχάνει το Candida CLEANSE με πιστοποιημένα βιολογικά συστατικά που αποτοξινώνουν το σώμα, ενώ προσβάλλουν, αποδυναμώνουν και τελικά απομακρύνουν τον μύκητα με 6 διαφορετικούς τρόπους!

Σετ 2 φιαλών (2 φόρμουλες) για πρωινή και βραδινή χρήση.

Το συμπλήρωμα Candida Cleanse στηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, αυξάνει την αντιοξειδωτική προστασία του οργανισμού, διατηρεί την ισορροπία της μικροχλωρίδας και βοηθά επίσης στην αντιμετώπιση των καταστάσεων που οδηγούν στον πολλαπλασιασμό του μύκητα Candida.

ΧΡΗΣΗ

Τέσσερις κάψουλες το πρωί, από την πρωινή φόρμουλα και τέσσερις κάψουλες το βράδυ, από τη βραδινή φόρμουλα, για επτά ημέρες.

Διάρκεια θεραπείας: Μία εβδομάδα.

  • Χωρίς γλουτένη
  • Για χορτοφάγους
  • Φυσικό προϊόν χωρίς χρωστικές

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Natures Plus Candida Cleanse 7 Day Program, 2x28caps-0

Natures Plus Promo

Ultra Probiotics

Μία κάψουλα την ημέρα.

Candida Cleanse 7 Day Program

Τέσσερις κάψουλες το πρωί, από την πρωινή φόρμουλα και τέσσερις κάψουλες το βράδυ, από τη βραδινή φόρμουλα, για επτά ημέρες.