Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Hello Momo IR Thermometer Non-Contact DT 8806C, Θερμόμετρο Μετώπου Ανέπαφης Μέτρησης, 1 τεμάχιο

ΣΥΝΦΑ
Δείτε όλα τα προϊόντα
ΣΥΝΦΑ
4%
ΝΕΟ
Παράδοση σε 3 ώρες!

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ

Κωδικός:
hello

Θερμόμετρο Μετώπου Ανέπαφης Μέτρησης

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Ογκομετρικό βάρος
0.40kg
51,01 €48,97 €2,04 € (4%)
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+
Κερδίζετε 391 πόντους ανά τεμάχιο!

Hello Momo IR Thermometer Non-Contact DT 8806C

Θερμόμετρο Μετώπου Ανέπαφης Μέτρησης

 • Ακριβείς μετρήσεις χωρίς επαφή
 • Ο χρήστης επιλέγει C ή F
 • Αυτόματο εύρος επιλογής και ανάλυση οθόνης 0.1C (0.1F)
 • Αυτόματη αναμονή δεδομένων και αυτόματη απενεργοποίηση
 • Ορίστε τιμή
 • Οθόνη LCD οπίσθιου φωτισμού
 • Απομνημόνευση των τελευταίων 32 μετρήσεων
 • Μπαταρίες 2 x ΑΑΑ (δεν συμπεριλαμβάνονται)

Οδηγίες Χρήσεως για Non -Contact IR Θερμόμετρο Μετώπου.

Συμβουλές για την 1η χρήση.

Για σταθερά και αξιόπιστα αποτελέσματα είναι απαραίτητο να ελέγξετε το Non -Contact Body IR Infrared Thermometer Θερμόμετρο σώματος και να προχωρήσετε σε αλλαγές όπου χρειάζεται, όπως παρακάτω:

Πρώτο βήμα:
Μετρήστε την θερμοκρασία ενός ατόμου με συμβατικό θερμόμετρο για παράδειγμα θα είναι 37,5°C (99,5°F)

Δεύτερο βήμα:
Μετρήστε την θερμοκρασία του ίδιου ατόμου χρησιμοποιώντας το Non -Contact Body IR Infrared Thermometer θερμόμετρο σώματος κρατώντας απόσταση 5cm (2 ιν) μεταξύ του θερμομέτρου και του μετώπου (φροντίστε να απομακρύνετε οποιοδήποτε εμπόδιο που θα μπορούσε να μεταβάλλει την μέτρηση, όπως μαλλιά, εφίδρωση).
Αν το αποτέλεσμα είναι 37,5°C (99,5°F) τότε το Non -Contact IR θερμόμετρο είναι ρυθμισμένο σωστά και έτοιμο για χρήση.
Αν η θερμοκρασία που θα πάρετε είναι χαμηλότερη 36,4°C (97,5°F) η διαφορά που θα προκύψει είναι 1°C (1,8°F) και θα πρέπει να προσαρμόσετε το Non -Contact Body IR Infrared Thermometer προσθέτοντας αυτή την διαφορά π.χ 1°C.
Για να πετύχετε το παραπάνω πιέστε το κουμπί ‘’MODE’’ για 3 δευτερόλεπτα , στην οθόνη θα εμφανιστεί το F1, πιέστε ‘’UP” ώσπου να εμφανιστεί 0,0 και τέλος πιέστε το κουμπί ‘’UP” προκειμένου να προσθέσετε την διαφορά. Πιέστε το κουμπί ‘’MODE’’ για κάποια δευτερόλεπτα ώσπου να εμφανιστέι το F1.
Πιέστε το κουμπί ‘’MODE’’ για ένα δευτερόλεπτο για να ρυθμίσετε την θερμοκρασία ειδοποίησης πυρετού (προεπιλεγμένο είναι το 38°C).
Πιέστε το κουμπί ‘’UP” ώσπου να εμφανιστεί το F3. Πιέστε το κουμπί ‘’MODE’’ για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τον ήχο ειδοποίησης.
Πιέστε το κουμπί ‘’UP” ώσπου να εμφανιστεί το F4, πιέστε το κουμπί ‘’MODE’’ για να επιλέξετε την λειτουργία ‘’SURFACE’’ ή ‘’BODY’’

Τρίτο βήμα:
Για να το ελέγξετε, θερμομετρήστε ξανά με το Non -Contact IR Body θερμόμετρο.

1. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:

Το Non -Contact Body IR Infrared Thermometer (ανέπαφο θερμόμετρο σώματος με υπέρυθρες), είναι ειδικά σχεδιασμένο για να μετράει την θερμοκρασία του σώματος, ανεξάρτητα απο την θερμοκρασία δωματίου. Υπάρχει περίπτωση να παρατηρηθεί διαφορά στην θερμοκρασία ανάλογα με τον τύπο και το πάχους του δέρματος. Όταν η εσωτερική θερμοκρασία παρουσιάζει σημαντική διαφορά τότε το θερμόμετρο πρέπει να τοποθετηθεί στον χώρο για 15 με 20 λεπτά πριν την χρήση του.

2. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

• Αυτή η συσκευή πρέπει να χρησιμοποιείται αποκλειστικά για τους σκοπούς που περιγράφονται σε αυτό το φυλλάδιο οδηγιών.
• Αυτή η συσκευή πρέπει να χρησιμοποιείται σε εύρος θερμοκρασίας περιβάλλοντος μεταξύ 16°C και 35°C.
• Μην εκθέτετε αυτό το θερμόμετρο σε ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας > 40°C ή >0°C.
• Μην εκθέτετε αυτό το θερμόμετρο σε ηλεκτροσόκ.
• Μην χρησιμοποιείτε αυτή την συσκευή σε σχετική υγρασία υψηλότερη απο 85% RH.
• Μην χρησιμοποιείτε αυτή την συσκευή κοντά σε μεγάλα ηλεκτρομαγνητικά πεδία όπως αυτά που προκύπτουν από ασύρματα ή κινητά τηλέφωνα.
• Κρατήστε την συσκευή μακρυά από νερό, θερμότητα, συμπεριλαμβανομένου του άμεσου ηλιακού φωτος.
• Μην ρίξετε ή χτυπήσετε την συσκευή και μην την χρησιμοποιήσετε αν έχει φθαρεί.
• Είναι πιθανό να επηρεστεί η εγκυρότητα των μετρήσεων αν το μέτωπο είναι καλυμμένο με μαλλιά, ιδρώτα, καπέλο ή κασκόλ.
• Κρατήστε την απόσταση μέτρησης στο 1cm (0.4 in) ~ 5cm (2in).
• Κρατήστε το θερμόμετρο σε εσωτερικό χώρο για 15 με 20 λεπτά πριν την χρήση του.
• Μπορεί να επηρεαστεί η εγκυρότητα των μετρήσεων όταν το μέτωπο είναι καλλυμένο με ιδρώτα ή άλλους παράγοντες, προτιμήστε να πάρετε την θερμοκρασία πίσω απο τον λοβό του αυτιού.

3. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

• Ακριβείς ανέπαφες μετρήσεις
• Δυνατότητα επιλογής απο τον χρήστη C° ή F°
• Αυτόματο εύρος επιλογών και ανάλυση οθόνης.
• Αυτόματη αποθήκευση δεδομένων και αυτόματο κλείσιμο.
• Ρύθμιση τιμής ειδοποίησης (προεπιλεγμένη τιμή ειδοποίησης είναι 38°C (100,4°F)
• Οθόνη LCD οπίσθιου φωτισμού.
• Απομνημόνευση των τελευταίων 32 μετρήσεων.

4. ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ

Το Non -Contact Body IR Infrared Thermometer έχει σχεδιαστεί για την μέτρηση της θερμοκρασίας της επιφάνειας του σώματος και του μετώπου παιδιών και ενηλίκων χωρίς επαφή. Είναι κατάλληλο για οικιακή χρήση από τους καταναλωτές σύμφωνα με τον ASTM E1965-1998 (2009). Πληρεί τους ειδικούς κανονισμούς υπέρυθρων θερμόμετρων για τη κατά διαστήματα μέτρηση της θερμοκρασίας των ασθενών.

5. ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Προκειμένου τα αποτελέσματα να είναι αξιόπιστα και σταθερά, όταν υπάρχει αλλαγή περιβάλλοντος σε ένα χώρο με σημαντική διαφορά θερμοκρασίας, προτείνεται να αφήνετε το Non -Contact Body IR Infrared Thermometer σε αυτό το περιβάλλον για 15 με 20 λεπτά πριν από την χρήση. Υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστεί διαφορά στην θερμοκρασία ανάλογα με τον τύπο ή το πάχος του δέρματος. Μην εκθέτετε το θερμομετρο στο φως του ηλίου ή στο νερό. Αφήστε διάστημα ενός λεπτού μεταξύ δύο μετρήσεων.

Φυσιολογική θερμοκρασία ανάλογα με την μέθοδο μέτρησης.
Hello Momo IR Thermometer Non-1

Η θερμοκρασία του ανθρώπινου σώματος ποικίλει κατά την διάρκεια της ημέρας. Επίσης μπορεί να επηρεαστεί απο πολλούς εξωτερικούς παράγοντες: ηλικία, φύλο, τύποι και πάχος δέρματος.

Φυσιολογική θερμοκρασία ανάλογα με την Ηλικία.

Hello Momo IR Thermometer Non-2

6. ΣΥΝΘΕΣΗ

1. IR αισθητήρας
2. LCD οθόνη
3. Οπίσθιος φωτισμός (Back light)
4. Κουμπί up
5. Κουμπί Down
6. Κουμπί Mode F°/ C°(Λειτουργία)
7. Εξάρτημα μέτρησης
8. Κάλυμμα Μπαταρίας
9. Λαβή.

7. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Φυσιολογικές συνθήκες χρήσης.

Hello Momo IR Thermometer Non-3

Εύρος Μέτρησης.

Hello Momo IR Thermometer Non-4

Ακρίβεια του Non -Contact Body IR Infrared Thermometer
Σύμφωνα με το ΑSTM E1965-1998 (2009)

Hello Momo IR Thermometer Non-5

8. ΧΡΗΣΗ

8-1. Τοποθετήστε την μπαταρία.
8-2. Κατά την πρώτη χρήση ή όταν βάζετε νέες μπαταρίες αφήστε τη συσκευή να ζεσταθεί για 10 λεπτά.
8-3. Αν η συσκευή δεν έχει χρησιμοποιηθεί για αρκετό καιρό, μόλις την ξαναανοίξετε η συσκευή θα ελέγξει την θερμοκρασία του χώρου ξανά και θα καθυστερήσει να ανοίξει για ένα ή για δύο δευτερόλεπτα.
8-4. Τοποθετήστε πλησίον του μετώπου και αφήνοντας απόσταση 5 εκατοστών πατήστε το κουμπί μέτρησης, ή θερμοκρασία θα εμφανιστεί στην οθόνη άμεσα. Διασφαλίστε πως δεν υπάρχουν μαλλιά, ιδρώτας, καλλυντικά ή καπέλο που να καλύπτουν το μέτωπο.
8-5. Όταν υπάρχει σημαντική διαφορετική θερμοκρασία στο χώρο ή υπάρχει εφίδρωση στο μέτωπο, μπορείτε να μετρήσετε την θερμοκρασία πίσω απο τον λοβό του αυτιού, διασφαλίζοντας πως δεν υπάρχουν στην περιοχή, μαλλιά, ιδρώτας, καλλυντικά ή καπέλο.

9. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗΣ

α. Μνήμη Δεδομένων
• Μετά την κάθε μέτρηση θερμοκρασίας αυτόματα γίνεται αποθήκευση στην μνήμη, η οποία εμφανίζεται στην δεξιά γωνία της οθόνης LCD. Πιέστε “ UP” ή “DOWN” για να εμφανιστεί η τελευταία μέτρηση.

β. Αντικατάσταση Μπαταρίας
• Όταν η ισχύς της μπαταρίας δεν είναι επαρκής στην LCD οθόνη θα εμφανιστεί το σήμα - / + απαιτείται αντικατάσταση μιας νέας μπαταρίας.
• Ανοίξτε το κάλυμμα μπαταρίας, έπειτα αφαιρέστε την μπαταρία και τοποθετήστε μια νέα μπαταρία, τοποθετήστε το κάλυμμα.

γ. Διάρκεια Ζωής Χρήσης
Το Non -Contact Body IR Infrared Thermometer δημιουργήθηκε για έντονη επαγγελματική χρήση, εγγυημένη διάρκεια ζωής για 40.000 μετρήσεις.

10. ΣΥΜΟΥΛΗ

Το προστατευτικό γυαλί πάνω απο το φακό είναι το πιο σημαντικό και έθραυστο τμήμα του θερμομέτρου, σας παρακαλούμε να δίνετε μεγάλη προσοχή σε αυτό. Καθαρίστε το γυαλί με βαμβακερό ύφασμα βρεγμένο με νερό ή οινόπνευμα. Μη χρησιμοποιείτε άλλα είδη μπαταρίας μην εκθέτετε το θερμόμετρο στον ήλιο ή στο νερό.

11.ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ

Αν προκύψει κάποιο απο τα παρακάτω προβλήματα κατά την χρήση του Non -Contact Body IR Infrared Thermometer παρακαλώ ανατρέξτε στον παρακάτω οδηγό σφαλμάτων για να σας βοηθήσει να λύσετε το πρόβλημα.
• Κατά την χρήση του Non -Contact Body IR Infrared Thermometer εμφανίζεται στην οθόνη το μήνυμα “HI” αυτό σημαίνει ότι η θερμοκρασία που ελέγχετε είναι πάνω από το επιλεγμένο εύρος μέτρησης, πάνω απο 430 C (109,40 F) στην λειτουργία σώματος Body.
• Κατά την χρήση του Non -Contact Body IR Infrared Thermometer εμφανίζεται στην οθόνη το μήνυμα “LO” αυτό σημαίνει ότι η θερμοκρασία που ελέγχετε είναι κάτω από το επιλεγμένο εύρος μέτρησης, λιγότερο απο 320 C (89,60 F) στην λειτουργία σώματος Body. Αυτό το μήνυμα εμφανίζεται στην οθόνη σε πολλές περιπτώσεις-παρακαλούμε βρείτε παρακάτω μια λίστα των πιο συχνών περιπτώσεων.

Hello Momo IR Thermometer Non-6

Αποστολή & Κόστος Μεταφορικών:
Αξία Παραγγελίας

Κόστος Μεταφορικών για τα πρώτα 8kg στην Αττική

& από 2kg για την υπολ .Ελλάδα

Κόστος Μεταφορικών

για κάθε επιπλέον kg

Κόστος

Αντικαταβολής

Έως 48,99€ 1,90 € 0,60€ / kg Αττική & Εκτός Αττικής για πάνω από 2 κιλά είναι 0,90€ μέχρι και τα 5 κιλά και από 6 και πάνω είναι 0,90€ ανά κιλό. 1,50 €
Από 49,00€ έως 99,99€ ΔΩΡΕΑΝ 0,60€ / kg Αττική & Εκτός Αττικής για πάνω από 2 κιλά είναι 0,90€ μέχρι και τα 5 κιλά και από 6 και πάνω είναι 0,90€ ανά κιλό. 1,50€
Άνω των 100,00 € ΔΩΡΕΑΝ 0,60€ / kg Αττική & Εκτός Αττικής για πάνω από 2 κιλά είναι 0,90€ μέχρι και τα 5 κιλά και από 6 και πάνω είναι 0,90€ ανά κιλό. ΔΩΡΕΑΝ

Για αγορές προϊόντων συνολικού κόστους σαράντα εννέα ευρώ (49,00€) και άνω και βάρους μέχρι 8 κιλά ο πελάτης με αποστολή εντός Αττικής δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής , για αποστολές εκτός Αττικής για παραγγελίες από 49 ευρώ και άνω και μέχρι 2 κιλά το κόστος είναι δωρεάν. Για κάθε επιπλέον κιλό πέραν των 8kg για την Αττική, ο πελάτης επιβαρύνεται με 0,60€ ανά επιπλέον κιλό. Εκτός Αττικής, πάνω από 2 κιλά είναι 0,90€ μέχρι και τα 5 κιλά και από 6 και πάνω είναι 0,90€ ανά κιλό.

προεπιλογή-0

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή μιας παραγγελίας γίνεται με τους ακόλουθους τρόπους:

 1. Αντικαταβολή Μετρητοίς Για παραγγελίες έως 99,99 ευρώ η Αντικαταβολή χρεώνεται 1,50€. Για παραγγελίες 100,00€ και άνω η Αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.
 2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό Οι διαθέσιμοι τραπεζικοί λογαριασμοί:
  • EUROBANK GR0702601870000050200314168 ( ή 0026.0187.05.0200314168 )
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR6801720400005040025148851 ( ή 5040025148851 )
  • ΕΘΝΙΚΗ GR6301101170000011744014330 ( ή 11744014330 )
 3. Πιστωτική Κάρτα ή Χρεωστική Κάρτα
  • 3 άτοκες δόσεις σε παραγγελίες άνω των 100€
  • Ασφαλές περιβάλλον καταχώρησης των στοιχείων της κάρτας σας με δυνατότητα αποθήκευσης της πιστωτικής / χρεωστικής σας κάρτας
 4. Paypal Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή της παραγγελίας σας με επιλογή εξόφλησης μέσω της πύλης ηλεκτρονικών πληρωμών Paypal.
 5. Πληρωμή στο Ταμείο του Φαρμακείου (Φιλολάου 113/Παγκράτι)
shipping icon

Τρόποι Αποστολής

 1. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με εταιρείας courier.
  Δυνατότητα Παράδοσης Σαββάτου χωρίς επιπλέον κόστος Μπορείτε να επιλέξετε παράδοση Σαββάτου γράφοντας το στα σχόλια. Δεν θα έχετε κάποια επιβάρυνση.
 2. Clever Point Παράδοση στην Αττική Επιλέξτε κάποιο Clever Point και επωφεληθείτε των ωραρίων και των δωρεάν κιλών που προσφέρουν (έως 8 κιλά δωρεάν). Δείτε περισσότερα εδώ.
 3. Express Delivery Σε συγκεκριμένες περιοχές της Αττικής, υπάρχει δυνατότητα express παράδοσης σε 3 ώρες με επιπλέον κόστος 7,5 ευρώ. Δείτε περισσότερα εδώ.