Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Solgar Vitamin D3 1000 IU (25μg), 90tabs

Solgar
Δείτε όλα τα προϊόντα
Ενίσχυση Οστών SOLGAR
Παράδοση σε 3 ώρες!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Κωδικός:
033984033108

Η Vitamin D3 1000IU παρέχει βιταμίνη D3, μια βιταμίνη με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό. Συμβάλλει στην απορρόφηση του ασβεστίου και του φωσφόρου από τα οστά. Ιδανική για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας για την ενίσχυση της υγείας των αρθρώσεων.

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Ογκομετρικό βάρος
0.60kg
18,84 €10,23 €8,61 € (46%)
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+

Solgar

Vitamin D3 1000 IU (25μg)

Το Solgar® Vitamin D3 (Cholecalciferol) 1000 IU (25 µg) είναι φόρμουλα εξαιρετικής ποιότητας με βιταμίνη D στη μορφή που ευνοεί την ευκολότερη χρήση από το σώμα – τη D3. Τα οφέλη της «βιταμίνης του ήλιου» είναι αναρίθμητα και τεκμηριωμένα, καθώς ενισχύει την καλή υγεία και ιδιαίτερα το ανοσοποιητικό σύστημα. Η Βιταμίνη D είναι λιποδιαλυτή βιταμίνη που απαιτείται για την προώθηση της απορρόφησης ασβεστίου, που βοηθά στη διατήρηση υγιών οστών και δοντιών.

Η Βιταμίνη D3 της Solgar συγκαταλέγεται στις πιο ισχυρές, ιδιαίτερα απορροφήσιμες διαθέσιμες βιταμίνες D. Υπάρχει στο ηλιακό φως και σε τροφές πλούσιες σε βιταμίνη D – ωστόσο πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν πολύ χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D. Επιπρόσθετα με την αλλαγή στη διατροφή και τον τρόπο ζωής, η πρόσληψη συμπληρώματος βιταμίνης D είναι καλή λύση για την εξισορρόπηση των απαραίτητων επιπέδων, ιδιαίτερα τους χειμερινούς μήνες.

Η Βιταμίνη D συμβάλλει:

  • Στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος
  • Στη διατήρηση υγιών οστών και δοντιών
  • Στη φυσιολογική απορρόφηση ασβεστίου και φωσφόρου
  • Στα φυσιολογικά επίπεδα ασβεστίου στο αίμα
  • Στη διατήρηση της φυσιολογικής μυϊκής λειτουργίας

Όλα τα προϊόντα Solgar® ανταποκρίνονται στα αναγνωρισμένα πρότυπα αριστείας «Gold Standard» της βιομηχανίας μας. Όλα τα προϊόντα Solgar® παρασκευάζονται από συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωτοπορούν από το 1947, ενώ αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για καλή υγεία– 98% των καταναλωτών προϊόντων Solgar® συνιστά αυτή τη μάρκα.

Κατάλληλο για Vegetarian

ΧΡΗΣΗ

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 μασώμενη ταμπλέτα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Ανά 1 ταμπλέτα περιέχει: Δοσολογία
Βιταμίνη D3 (ως χοληκαλσιφερόλη) 25μg (1000 IU) (500%)

Διογκωτικοί παράγοντες (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη, μαλτοδεξ- τρίνη, αιθυλοκυτταρίνη), αντισυσσωματωτικοί παράγοντες (φυτικό στεατικό οξύ, φυτικό στεατικό μαγνήσιο, διοξείδιο του πυριτίου), επικάλυψη ταμπλέτας [υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, φυτική γλυκερίνη από φοινικοπυρηνέλαιο και έλαιο καρύδας), κόμμι κυττα- ρίνης, χρώμα (ριβοφλαβίνη), Χοληκαλσιφερόλη.

Δεν περιέχει:
Ζάχαρη, αλάτι, άμυλο, μαγιά, σιτάρι, σόγια, σιτάρι, σόγια, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα, γλυκαντικά, και κατά την παρασκευή του δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά, τεχνητά αρώματα ή χρώματα.

Solgar

Vitamin D3 1000 IU (25μg)

Λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες, 1 μασώμενη ταμπλέτα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα. Μην υπερβαίνετε τις οδηγίες χρήσης.