Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Aussie Colour Mate Shampoo, 300ml

brand
Δείτε όλα τα προϊόντα
Aussie
30%
Aussie - με 2 προϊόντα, δώρο βούρτσα μαλλιών

ΣΑΜΠΟΥΑΝ

Κωδικός:
5410076390458

Σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά, προστατεύει τα μαλλιά αποκαθιστώντας τη φυσική υγεία και λάμψη τους. Με εκχύλισμα ροδάκινου.

5,99 €4,19 €1,80 € (30%)
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+
Κερδίζετε 33 πόντους ανά τεμάχιο!

Σειρά COLOUR MATE

Εμείς οι Αυστραλοί (Aussies) τα θέλουμε απλά τα πράγματα. Πιστεύουμε ότι τα βαμμένα μαλλιά πρεπει να είναι ακριβώς έτσι: τολμηρά, εντυπωσιακά και (φυσικά) γεμάτα χρώμα. Καθαρίζει απαλά και προστατεύει τα βαμμένα μαλλιά, αποκαθιστώντας τη φυσική υγεία και την λάμψη του. Με εκχύλισμα Άγριου ροδάκινου.

Η σειρά περιποίησης μαλλίων Aussie δεν μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας, αλλά είναι μια καλή αρχή!

Για την σειρά AUSSIE HAIR CARE....

To 1979 o Αμερικανός «μάγος» των μαλλιών Tom Redmond επισκέπτεται την Αυστραλία. Ανακαλύπτει μία πληθώρα εξωτικών φρούτων και συστατικών που υπάρχουν μόνο εκεί όπως Blue Gum Leaves, Australian Custard Apple, Quandong, Mint Balm, Wild Cherry Bark, protective Jojoba Seed Oil.

Δεν υπάρχει εξήγηση γιατί σκέφτηκε τα μαλλιά σε αυτή τη φάση, αλλά το έκανε. Δυστυχισμένα, διψασμένα μαλλιά. Και του ήρθε η ιδέα ότι όλα αυτά τα εξωτικά φρούτα, λάδια κλπ. θα μπορούσαν να κάνουν θαύματα για ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Το Aussie θαύμα αναδόμησης 3 λεπτών γεννήθηκε. Η απόλυτη επιτυχία στην Αγγλία με πωλήσεις 50 εκατ. μπουκαλιών. Και όλα αυτά, όχι φωνάζοντας για το προϊόν από τις τηλεοράσεις αλλά με word-of-mouth.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΛΙΓΟΤΕΡΑ

Με 2 προϊόντα Aussie, ΔΩΡΟ εργονομική βούρτσα μαλλιών!

Filter NameFilter Value