Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Klorane Anti-pollution Puryifing Mist Aquatic Mint Μαλακτική Κρέμα Προστασίας από την Ρύπανση με Υδάτινη Μέντα, 150ml

Klorane
Δείτε όλα τα προϊόντα
ΜΑΛΑΚΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ KLORANE

CONDITIONER

Κωδικός:
3282770202373

Το mist για καθαρισμό και αποτοξίνωση της Klorane εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές, καθαρίζει και αναζωογονεί τα μαλλιά όποτε χρειάζεται.

Ογκομετρικό βάρος
0.40kg
11,96 €7,53 €4,43 € (37%)
ΚΑΤΗΡΓΗΜΕΝΟ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+

Klorane Aquatic Mint Anti-pollution

Puryifing Mist με Υδάτινη Μέντα

Mist καθαρισμού, εμπλουτισμένο με τις αποτοξινωτικές ιδιότητες της Υδάτινης Μέντας, που εξουδετερώνει τις καθημερινές οσμές, ενώ παράλληλα αποτοξινώνει και προστατεύει τις ίνες των μαλλιών από τη ρύπανση.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ξέπλυμα για μια αποτελεσματική τονωτική φρεσκάδα στο τέλος της ημέρας ή μετά από ένα sprint για να προλάβετε το λεωφορείο.
Η υφή του σπρέι με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης και υπέροχο άρωμα μενθόλης δεν βαραίνει την τρίχα.
Αναζωογονημένα και καθαρά, τα μαλλιά ανακτούν τη ζωντάνια και τη λάμψη τους. Μη λιπαρό και μη κολλώδες, δίνει μια καθησυχαστική αίσθηση φρεσκάδας.

Οφέλη

Εξουδετερώνει : το σπρέι εξουδετερώνει άμεσα τις δυσάρεστες οσμές που συσσωρεύονται στα μαλλιά (κάπνισμα, μαγείρεμα, καυσαέρια κ.λπ.) για 6 ώρες*.

Εξυγίανση : η σύνθεσή του αποτοξινώνει τις ίνες των μαλλιών και το τριχωτό της κεφαλής από όλους τους ρύπους της καθημερινότητας. Τα μαλλιά είναι πιο υγιή**.

Αναζωογόνηση : η σύνθεση κατά του φριζαρίσματος δίνει στα μαλλιά σας μια πραγματική αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί και αφήνει τα μαλλιά σας υπό έλεγχο, ανάλαφρα και λαμπερά.

*Αξιολόγηση του σπρέι σε τούφες που έχουν εκτεθεί σε ρύπανση, κάπνισμα μαγείρεμα, σε panel 12 ειδικών.

**Υγιή μαλλιά : 95% ποσοστό ικανοποίησης, μελέτη καταναλωτών που πραγματοποιήθηκε σε 118 άτομα στη Νότια Κορέα για 15 ημέρες.

ΧΡΗΣΗ

Αρκετές φορές την ημέρα. Ψεκάστε σε στεγνό τριχωτό της κεφαλής και σε στεγνά μαλλιά. Μην το ξεπλένετε. Για χρήση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

Water (Aqua), Behenamidopropyl Dimethylamine, Behenyl Alcohol, Betaine, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Lactic Acid, Hydroxypropyl Starch Phosphate, C14-22 Alcohols, Caprylic/Capric Triglyceride, Benzyl Salicylate, C12-20 Alkyl Glucoside, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Linalool, Mentha Aquatica Flower/Leaf/Stem Extract, Menthol, Phenoxyethanol, Propanediol, Salicylic Acid, Sodium Benzoate, Tocopherol, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate

Klorane Aquatic Mint Anti-pollution

Puryifing Mist με Υδάτινη Μέντα

Αρκετές φορές την ημέρα. Ψεκάστε σε στεγνό τριχωτό της κεφαλής και σε στεγνά μαλλιά. Μην το ξεπλένετε. Για χρήση καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας.