Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Podia Advanced Corn Removal Kit Αυτοκόλλητα Επιθέματα Αφαίρεσης Κάλων, 6τεμ

Podia
Δείτε όλα τα προϊόντα
Επιθέματα
Παράδοση σε 3 ώρες!

Ειδικά σχεδιασμένο να βοηθά στην απομάκρυνση των κάλων στα δάκτυλα των ποδιών με εύκολο και ανώδυνο τρόπο. Διασφαλίζει σταθερή και ασφαλή εφαρμογή.

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Ογκομετρικό βάρος
0.25kg
4,24 €1,94 €2,30 € (54%)
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+

Podia Advanced Corn Removal Kit

Αυτοκόλλητα Επιθέματα Αφαίρεσης Κάλων

Ειδικά σχεδιασμένο να βοηθά στην απομάκρυνση των κάλων στα δάκτυλα των ποδιών με εύκολο και ανώδυνο τρόπο.

Αποτελείται από αυτοκόλλητα επιθέματα που χάρη στη δραστική ουσία του σαλικυλικού οξέος που περιέχει, απαλύνει, καταπραΰνει και εξασθενει τον ενοχλητικό κάλο διευκολύνοντας την άμεση και αποτελεσματική απομάκρυνσή του. Διασφαλίζει σταθερή και ασφαλή εφαρμογή.

Αποτελείται από ύφασμα TNT με ύφανση Spunbonded, την καθιστά πλήρως ανακυκλώσιμη και φωτοδιασπώμενη. Υλικό που αναπνέει, μη τοξικό και ανθεκτικό στο νερό.

  • Αυτοκόλλητο επίθεμα: Επίθεμα από BCI βαμβάκι. Ανακούφιση από πίεση και τριβή.
  • Εφαρμόζεται με απόλυτη σταθερότητα και ασφάλεια στο σημείο που παρουσιάζεται το πρόβλημα, προστατεύοντας ταυτόχρονα την υγιή επιδερμίδα γύρω από τον κάλο.
  • Ευκολη και σταθερή εφαρμογή.
  • Συνίσταται 8ώρη χρήση. Καθημερινή αντικατάσταση για τουλάχιστον 2-3 ημέρες.

Το έντονο περπάτημα, η απαιτητική άθληση, τα καινούργια υποδήματα ή ακόμα και μία λεπτή κάλτσα είναι κάποιες από τις αιτίες που καθίστανται υπεύθυνες για την εμφάνιση των ενοχλητικών κάλων. Η χρήση προηγμένων προϊόντων για την ανώδυνη απομάκρυνσή τους, όπως τα ειδικά σχεδιασμένα προϊ'οντα Podia, είναι απαραίτητη για αποφυγή της επιδείνωσης του προβλήματος.

Η σειρά Podia εξειδικεύεται στην θεραπευτική περιποίηση των κάτω άκρων, προσφέροντας σύγχρονες λύσεις εξειδικευμένων προϊόντων. Με καινοτόμες φόρμουλες, τα προϊόντα της μάρκας ανταποκρίνονται σε ειδικά προβλήματα των κάτω άκρων, ενώ παράγονται και συσκευάζονται από την ελληνική εταιρεία Natura Pharm, που κατέχει μία από τις υψηλότερες θέσεις στην ελληνική αγορά στην κατηγορία της φροντίδας των ποδιών.

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

  • Να μην χρησιμοποιείται σε δέρμα με ανοιχτή πληγή.
  • Δεν ενδείκνυται για χρήση από άτομα που πάσχουν από σακχαρώδη διαβήτη

Podia Advanced Corn Removal Plasters

Αυτοκόλλητα Επιθέματα Αφαίρεσης Kit

Filter NameFilter Value
ΑΝΑΓΚΗΚΑΛΟΙ - ΣΚΛΗΡΥΝΣΕΙΣ