Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Varisan A.T.E. Κάλτσα Αμφιδέξια Monocollant Διαβαθμισμένης Συμπίεσης 18 Mmhg, Λευκό, 1τεμ

Varisan
Δείτε όλα τα προϊόντα
Σειρά ATE Varisan

ΚΑΤΩ ΑΚΡΑ

Κωδικός:
5204559340111

Διασφαλίζουν τη σωστή ροή του αίματος ακόμη και όταν ο ασθενής δεν μπορεί να μετακινηθεί, καθώς είναι κατάλληλες και για την ώρα του ύπνου.

ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
Ογκομετρικό βάρος
0.50kg
38,13 €18,58 €19,55 € (51%)
ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
ΠΟΣΟΤΗΤΑ
-+

Varisan A.T.E. Κάλτσα Αμφιδέξια Monocollant

Διαβαθμισμένης Συμπίεσης 18 Mmhg Κατά Της Προ-Εγχειρητικής & Μετεγχειρητικής Θρόμβωσης

Οι αντιθρομβωτικές κάλτσες Varisan Α.Τ.Ε. ενδείκνυται για προληπτική αγωγή προ-εγχειρητικής και μετεγχειρητικής θρόμβωσης. Είναι κατάλληλες και για την ώρα του ύπνου. Η διαβάθμιση της συμπίεσης είναι απόλυτα εναρμονισμένη με αυτή του κυκλοφορικού συστήματος, παρέχοντας το 100% της επιθυμητής ασκούμενης συμπίεσης στον αστράγαλο, το 70% στη γάμπα και το 40% στο μηρό.

Είναι πιστοποιημένες από το Γερμανικό ινστιτούτο Ral.

  • Κατάλληλες ακόμη και για την ώρα του ύπνου
  • Με οπή εξέτασης κάτω από τα δάκτυλα
  • Πιστοποιημένες από το Γερμανικό Ινστιτούτο Ral

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Οι αντιθρομβωτικές κάλτσες VARISAN A.T.E. για την πρόληψη και την προφύλαξη από την εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση και την πνευμονική εμβολή. Η σειρά είναι ιδανική για κλινήρεις ή / και μετεγχειρητικούς ασθενείς καθώς επίσης και για ασθενείς στους οποίους αντενδείκνυται αντίστοιχη φαρμακευτική αγωγή. Η σειρά είναι κατάλληλη και ασφαλής για χρήση κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Η αντιθρομβωτική σειρά προσφέρει συμπίεση 18mm Hg και είναι ειδικά κατασκευασμένη για την πρόληψη θρομβώσεων ενώ δε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία καμίας φλεβικής παθολογίας.

Η σειρά πρέπει να χρησιμοποιείται για όσο χρονικό διάστημα ο ασθενής παραμένει κλινήρης ή για όσο χρονικό διάστημα κρίνει ο θεράπων ιατρός μετά από χειρουργική επέμβαση. Με πλέξη που προσφέρει εξαιρετική διαπερατότητα αέρα ώστε να εξασφαλίζει ένας υγιεινό περιβάλλον για το πόδι. Διατίθεται σε 5 μεγέθη, λευκό χρώμα. Τo σημείο των δαχτύλων έχει ειδική οπή για εξέταση. Είναι κατασκευασμένη από νήματα Lycra & Polyamide πιστοποιημένα για την καταλληλότητά τους από τον OEKO-TEX . To αποτέλεσμα είναι κάλτσες με τη σωστή ελαστικότητα, απαλές επάνω στο δέρμα και με τη σωστή διαπερατότητα αέρα. Τα νήματα είναι επίσης αντιβακτηριδιακά ενώ η σιλικόνη, όπου χρησιμοποιείται, είναι ειδική υποαλλεργική. Το προϊόν είναι latex free. Σύνθεση : lycra (ειδικού βάρους 240 DEΝ ) 18%, Polyamide 82%

Οι αντιθρομβωτικές κάλτσες μπορούν να πλυθούν σε θερμοκρασία νερού έως και 90ο C.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ

Οι αντιθρομβωτικές κάλτσες VARISAN Α.Τ.Ε. ενδείκνυται για προληπτική αγωγή προ-εγχειρητικής και μετεγχειρητικής θρόμβωσης. Για κλινήρεις ασθενείς, για ασθενείς σε μετατραυματική θεραπεία καθώς και σε περιπτώσεις υδροστατικών οιδημάτων, μωλωπισμούς και εξαρθρώσεις. Σε συνδυασμό με LMWH (Low Molecular Weight Heparin) ή άλλη αγωγή σε περιστατικά με υψηλό κίνδυνο DVT (Deep Vein Thrombosis).

Έχουν συμπίεση 18 mmHg και επιτυγχάνουν αύξηση της φλεβικής ταχύτητας ροής έως 138%.

Είναι κατάλληλες και για την ώρα του ύπνου. Είναι πιστοποιημένες από το Γερμανικό ινστιτούτο Ral.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

Οξείες υποδόριες παθήσεις, ύπαρξη δερματικών λοιμώξεων, ύπαρξη περιφερειακής αρτηριοπάθειας με αστράγαλο χαμηλότερο του δείκτη βραχίονα χαμηλότερου του 0,7 ή περιφερειακή αρτηριακή πίεση χαμηλότερη των 80 mm Hg, αλλεργία σε ελαστικά προϊόντα.

Μεγεθολόγιο

VARISAN ATE
Μεγέθη Small Medium Large X Large XX Large
Περίμετρος αστραγάλου b 19-20 21-23 23-25 25-27 28-30
Περίμετρος γάμπας c 31-37 34-40 37-44 40-48 44-52
Περίμετρος μηρού g 50-58 53-61 56-66 60-70 64-77

Δείτε εδώ όλα τα προϊόντα του Brand Varisan
Δείτε εδώ όλα τα προϊόντα από την σειρά Α.Τ.Ε. Varisan

Varisan A.T.E. Κάλτσα Αμφιδέξια Monocollant

Διαβαθμισμένης Συμπίεσης 18 Mmhg Κατά Της Προ-Εγχειρητικής & Μετεγχειρητικής Θρόμβωσης

Filter NameFilter Value
ΑΝΑΓΚΗΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ - ΦΛΕΒΙΤΙΔΑ, ΜΥΪΚΟΙ ΠΟΝΟΙ