Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

WELLCON

Wellcon

Η Wellcon ΑΕ δημιουργήθηκε το 2006 από τον φαρμακοποιό Ιωάννη Μαμελετζή με μοναδικό στόχο και φιλοδοξία να προσφέρει καινοτόμα φαρμακευτικά και παραφαρμακευτικά προϊόντα και υπηρεσίες, ώστε να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου.

Τόσο μέσα από συνεργασίες με καταξιωμένες εταιρείες του εξωτερικού όσο και με την ερευνά και ανάπτυξη δικών της προϊόντων, η Wellcon ΑΕ έχει δημιουργήσει μια σημαντική γκάμα προϊόντων με εξειδίκευση στο τομέα της γυναικολογίας.

Με ένα καλά οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων και κατηρτισμένων επιστημονικών συνεργατών, η Wellcon ΑΕ επενδύει στην καθημερινή ενημέρωση ιατρών και φαρμακοποιών και έχει καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα να δημιουργήσει ένα σημαντικό πελατολόγιο που καλύπτει όλη την ελληνική επικράτεια.

Σε ένα αναπτυσσόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον η Wellcon ΑΕ προσαρμόζεται διαρκώς στα νέα δεδομένα και αλλαγές μέσα από την συνεχή εξέλιξη των προϊόντων και υπηρεσιών της, ενώ παράλληλα επιδιώκει την ανάπτυξη νέων καινοτόμων προϊόντων βασιζόμενη πάντα στις απαιτήσεις και τη ανάγκες της αγοράς. Στο πλαίσιο αυτό η Wellcon ΑΕ χαιρετίζει νέες συνεργασίες με καταξιωμένους οίκους του εξωτερικού, που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ελληνική αγορά υγείας.

Φίλτρα