Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • Weleda

    Η ίδρυση
    Η εταιρεία Weleda ιδρύθηκε στην Ελβετία το 1921 από την Ολλανδέζα γιατρό Ita Wegman και τον επιφανή φιλόσοφο Rudolf Steiner. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε μικρούς και μεγάλους να αποκαταστήσουν την υγεία τους και διατηρήσουν το ευ ζήν. Αυτός ο στόχος υλοποιείται στην εταιρεία με τρόπο φυσικό, ηθικό, ασφαλή, χωρίς να γίνονται πειράματα σε ζώα και χωρίς να καταστρέφεται με οποιονδήποτε τρόπο το περιβάλλον.

    Το όνομα Weleda
    Η ιστορική Weleda υπήρξε μια αξιόσεβαστη γερμανίδα θεραπέυτρια και ιέρεια. Το όνομα καθεαυτό προήλθε από τους Κέλτες σύμφωνα με τους οποίους το όνομα “Velleda” αποδιδόταν σε σοφές γυναίκες που είχαν προφητικές ικανότητες. Ο Rudolf Steiner πρότεινε αυτό το όνομα για να εκφράσει το εν δυνάμει ιατρικό κίνητρο που οδήγησε στην δημιουργία της εταιρείας.

Τα καλλυντικά της WELEDA παράγονται μετά από μια προσεκτική επιλογή των πρώτων υλών.

Παράγονται με ευαισθησία και είναι ιδιαίτερα απαλά προς την επιδερμίδα, χωρίς την παραμικρή προσθήκη συνθετικών συντηρητικών, χρωμάτων και αρωμάτων. Η WELEDA ουδέποτε έχει προβεί σε δοκιμές των προϊόντων της σε ζώα ούτε η ίδια, αλλά ούτε και κατ’ εντολή σε τρίτους. Αυτό κατέστη εφικτό λόγω της υψηλής ποιότητας των συστατικών που χρησιμοποιεί, και τα οποία έχουν αποδειχτεί για τις πολύτιμες ιδιότητές τους μετά από μακρόχρονη εμπειρία. Επίσης η εταιρεία χρησιμοποιεί διάφορες μεθόδους για να πιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της, πχ. οι φαρμακοποιοί της WELEDA μαζί με εθελοντές δοκιμάζουν τα προϊόντα υπό την καθοδήγηση ιατρών και άλλων ειδικών.

Η καλα ισορροπημένη σύνθεση και επεξεργασία των φυτικών καλλυντικών της WELEDA διασφαλίζουν μια υγειή ισορροπία καθώς υποστηρίζουν την υγειή εξέλιξη και λειτουργία όλου του ανθρώπινου οργανισμού. Συνεισφέρουν στο ευ ζήν και την ζωτικότητα μέσω της φυσικότητας και της φρεσκάδας τους.

Χυμοί και ελιξίρια για το σώμα και το πνεύμα

Οι χυμοί και τα ελιξίρια της WELEDA παράγονται από φυτά και καρπούς που είναι αποδεδειγμένα ως ιδιαιτέρως ευεργετικά για ένα υγειές διαιτολόγιο. Περά από τα απαραίτητες τροφές όπως πρωτεϊνες, υδατάνθρακες και λίπη ο οργανισμός χρειάζεται και αρκετές βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, ίνες και άλλα ζωτικά στοιχεία. Αυτά τα στοιχεία μετατρέπονται μέσα από κάποιες πολύπλοκες διαδικασίες του οργανισμού σε ενέργεια και ζωτικότητα.

Συμπτώματα έλλειψης εμφανίζονται όταν ο οργανισμός είναι εξασθενισμένος, υποσιτισμένος ή υποφέρει από αυξημένο άγχος και στεναχώρια. Ενδείξεις μπορεί να αποτελούν η εξάντληση, η ανορεξία, οι διαταραχές του μεταβολισμού καθώς και η αϋπνία. Οι χυμοί και τα ελιξίρια της WELEDA αναζωογονούν τον οργανισμό, προάγουν το ευ ζήν και υποστηρίζουν και ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Μπορούν να λαμβάνονται ως συμλήρωμα στο καθημερινό σας διαιτολόγιο.