Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

  VENCIL

  Φίλτρα

  Η δημιουργία της εταιρείας το 2010, βασίστηκε στην ιδέα μιας πρωτοποριακής επιχειρηματικής δραστηριότητας που θα αξιοποιούσε τις ευκαιρίες που ανοίγονται στον τομέα της αισθητικής δερματολογίας.

  Η εταιρεία εστιάζεται στην παραγωγή, πώληση και διανομή φαρμακευτικών καλλυντικών προϊόντων, με σκοπό να συνεισφέρει στην αντιμετώπιση και βελτίωση δερματολογικών προβλημάτων.
  Σήμερα η Vencil, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, διαθέτει ισχυρή κεφαλαιακή βάση και έχει καταφέρει να επιτύχει την απαιτούμενη αναγνώριση και έχει κτίσει εξαιρετικές επαγγελματικές σχέσεις με τους δερματολόγους ιατρούς.

  Κοιτάζοντας το μέλλον, η Vencil στοχεύει στη συνέχιση της δυναμικής της ανάπτυξης και στην εδραίωσή της στο χώρο του φαρμάκου, σε όρους υψηλής τεχνογνωσίας, καινοτομίας και υπεύθυνης επιχειρηματικότητας επιστρέφοντας αξία.

  Στοχεύουμε να είμαστε πρώτοι στην αντίληψη της ιατρικής κοινότητας για τον επαγγελματισμό, την υπευθυνότητα και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών μας.

  Στους ανθρώπους μας, να παρέχουμε το ιδανικό περιβάλλον εργασίας, αποτελώντας την πρώτη επιλογή για τα καλύτερα στελέχη του κλάδου.

  Να αποτελούμε εταιρεία πρότυπο για τη συνεισφορά μας στην κοινωνία, την ελληνική οικονομία και την αειφόρο ανάπτυξη.

  Οι αξίες μας

  Ακεραιότητα: Η επαγγελματική ηθική, η δικαιοσύνη, η ειλικρίνεια, η διαφάνεια είναι για εμάς αξίες εξίσου σημαντικές με την επιτυχία. Στο τέλος κάθε ημέρας, θέλουμε να είμαστε περήφανοι, όχι μόνο για τους στόχους που πετύχαμε αλλά και για τον τρόπο που τους πετύχαμε.

  Καινοτομία: Πιστεύουμε πως μόνο εάν σκεφτόμαστε έξω και πέρα από τα καθιερωμένα, μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά. Πριν από κάθε μας επαγγελματικό βήμα, σκεφτόμαστε νέους καινοτόμους τρόπους που μπορούμε να ανακαλύψουμε ώστε να προσφέρουμε πραγματική αξία στην ιατρική κοινότητα.

  Δέσμευση στην Αριστεία: Στοχεύουμε πάντα ψηλά και απαιτούμε το καλύτερο, καταρχήν από εμάς τους ίδιους. Οι διοικητικές διαδικασίες και οι άνθρωποί μας έχουν ευθυγραμιστεί με την ικανοποίηση των αναγκών του πελάτη (Ιατροί, Φαρμακοποιοί, end-users). Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή άριστων υπηρεσιών ώστε να εξασφαλίζουμε μακροχρόνιες συνεργασίες και ικανοποιημένους πελάτες.

  Σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή: Μας καθοδηγεί η δέσμευσή μας να υπηρετούμε με τη δουλειά μας τον άνθρωπο και τη ζωή. Να προσφέρουμε στην ιατρική κοινότητα και τους ασθενείς τις πιο σύγχρονες θεραπείες. Να παρέχουμε στους εργαζομένους μας την ασφάλεια, την αναγνώριση και την προοπτική που τους αξίζει.