Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • sostar

   Η εταιρεία Sostar, είναι μια παραγωγική εταιρεία δερμοκαλλυντικών προϊόντων με έδρα το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Παρασκευάζει δερμοκαλλυντικά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά κλπ.

   Η εταιρεία είναι υπερήφανη που διαθέτει Πιστοποιητικό Καλής Λειτουργίας από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων το οποίο δηλώνει πως δέχεται τακτικούς ελέγχους από τον Οργανισμό, και λειτουργεί σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς που θέτει. Τα προϊόντα ελέγχονται και από το Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εκτίμησης Κοσμητολογικών Προϊόντων (ΕΛΙΝΕΚ – ELINEK). Η εταιρεία σε συνεργασία με το τμήμα της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ανέπτυξε μια καινοτόμο σειρά δερμοκαλλυντικών προϊόντων εμπλουτισμένα με γαϊδουρινό γάλα. Το γάλα γαϊδούρας είναι γνωστό στον άνθρωπο από το 5000 π.χ. Η υψηλή περιεκτικότητά του σε πρωτεϊνες, φωσφολιπίδια και κηραμίδια το καθιστούν εξαιρετική πρώτη ύλη στην κοσμετολογία. Η εταιρεία, προμηθεύεται γάλα από φάρμες της Βορείου Ελλάδος, οι οποίες διαθέτουν πιστοποίηση βιολογικού γαϊδουρινού γάλακτος και διενεργούν τους απαραίτητους μικροβιολογικούς και φυσικοχημικούς ελέγχους, ώστε να εξασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα του.

  Sostar

  Η εταιρεία Sostar, είναι μια παραγωγική εταιρεία δερμοκαλλυντικών προϊόντων με έδρα το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Η εταιρεία στεγάζεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 2000 τετραγωνικών μέτρων.

  Παρασκευάζει δερμοκαλλυντικά προϊόντα για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά κλπ. Τα προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με φυτικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια, έτσι ώστε να είναι φιλικά και απαλά με την επιδερμίδα.

  Η εταιρεία είναι υπερήφανη που διαθέτει Πιστοποιητικό Καλής Λειτουργίας από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων το οποίο δηλώνει πως δέχεται τακτικούς ελέγχους από τον Οργανισμό, και λειτουργείι σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς κανονισμούς που θέτει.

  Τα προϊόντα ελέγχονται και από το Ελληνικό Ινστιτούτο Έρευνας και Εκτίμησης Κοσμητολογικών Προϊόντων (ΕΛΙΝΕΚ – ELINEK) το οποίο είναι πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων. Το Ινστιτούτο ΕΛΙΝΕΚ πραγματοποιεί μικροβιολογικούς και φυσικοχημικούς ελέγχους σε κάθε παρτίδα που παρασκευάζει εξασφαλίζοντας την ποιότητα των προϊόντων .

  Επίσης καταχωρούνται στο σύστημα CPNP, την Ευρωπαϊκή βάση δεδομένων στις Βρυξέλλες για τα καλλυντικά.

  Η εταιρεία σε συνεργασία με το τμήμα της Κτηνιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ανέπτυξε μια καινοτόμο σειρά δερμοκαλλυντικών προϊόντων εμπλουτισμένα με γαϊδουρινό γάλα.

  Το γάλα γαϊδούρας είναι γνωστό στον άνθρωπο από το 5000 π.χ. Ο Ιπποκράτης το συνιστούσε για διάφορες παθήσεις (πόνοι αρθρίτιδας, επούλωση πληγών).

  Στην αρχαία Αίγυπτο βρίσκουμε το γάλα της γαϊδούρας να χρησιμοποιείται με διάφορες ιατρικές συνταγές, με συμπλήρωμα βοτάνων για την ίαση εσωτερικών ή εξωτερικών φλεγμονών ως πόσιμο παρασκεύασμα και συχνότατα το έδιναν στα παιδιά.

  Στην αρχαία Ρώμη το θεωρούσαν ως ποτό για την αριστοκρατία. Οι γυναίκες το είχαν ερωτευτεί για τις καλλυντικές του ιδιότητες και το χρησιμοποιούσαν για την περιποίηση του δέρματος τους. Έκαναν μπάνιο μέσα σε γάλα γαϊδούρας και έφτιαχναν μάσκες για το πρόσωπό τους. Είναι γνωστό ότι η βασίλισσα Κλεοπάτρα της αρχαίας Αιγύπτου, γνωστή για την εκπληκτική ομορφιά της, έκανε καθημερινά μπάνιο με γάλα γαϊδούρας.

  Η υψηλή περιεκτικότητά του σε πρωτεϊνες, φωσφολιπίδια και κηραμίδια (που συνθέτουν κατά το ήμισυ την κερατίνη στιβάδα της επιδερμίδας και αποτρέπουν την αφυδάτωση της), το καθιστούν εξαιρετική πρώτη ύλη στην κοσμετολογία. Χρησιμοποιείται σα βάση για προϊόντα κατά της γήρανσης, της θεραπείας των ρυτίδων και την αναγέννηση του δέρματος.

  Η εταιρεία, προμηθεύεται γάλα από φάρμες της Βορείου Ελλάδος, οι οποίες διαθέτουν πιστοποίηση βιολογικού γαϊδουρινού γάλακτος και διενεργούν τους απαραίτητους μικροβιολογικούς και φυσικοχημικούς ελέγχους, ώστε να εξασφαλίσουμε την άριστη ποιότητα του.

  Όλα τα προϊόντα της σειράς είναι parabens free.