Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

SCHAR

Schär - Λύσεις... ελεύθερες γλουτένης

Η εταιρεία Schär εδρεύει στη Βόρειο Ιταλία και απολαμβάνει μια εξαιρετική φήμη σε ολόκληρη την Ευρώπη, ως εξειδικευμένη στηνπαραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων, ελεύθερων γλουτένης. Η εταιρεία έχει αναλάβει την ευθύνη της ανάπτυξης λύσεων για όλους εκείνους τους οποίους είναι απαραίτητη η τήρηση μιας δίαιτας, ελεύθερης γλουτένης (εντεροπάθειες απο δυσανεξία στη γλουτένη, ερπητοειδής δερματίτιδα, κ.α.) και κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Schär - ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΠΕΙΡΑ

Από την ίδρυσή της το 1922 ως εξειδικευμένη εταιρεία για προϊόντα διατροφής, η Schär σήμερα αριθμεί 25 χρόνια εμπειρίας στον τομέα παραγωγής προϊόντων ελεύθερων γλουτένης στην Ιταλία και κατέχει ηγετική θέση στον Ευρωπαϊκό χώρο.

Schär ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ISO 9001 - 2000 HACCP

Μια εξειδικευμένη ομάδα προσωπικού, είναι υπεύθυνη για τηδιαχείριση ποιότητας και την εισαγωγή βελτιωμένων τεχνικών παραγωγής.

Schär ΟΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Η μονάδα ppm (μέρη στο εκατομύριο), είναι η μονάδα με την οποία εκφράζεται η πιθανή επιμόλυνση μίας τροφής με γλουτένη. Για είκοσι χρόνια τώρα, έχουμε θέσει στους εαυτούς μας το πλέον αυστηρό παγκοσμίως όριο των 20 ppm που εγγυάται τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια ακόμη και για τον πλέον ευαίσθητο στη γλουτένη οργανισμό και απόλυτη σιγουριά για τον κάθε επαγγελματία υγείας (γιατρό, διαιτολόγο).

Schär ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Όλα τα παραπάνω απαιτούν ένα αποτελεσματικό σύστημα διασφάλισης ποιότητας, που ξεκινά με υψηλές προδιαγραφές και αυστηρό έλεγχο όλων των πρώτων υλών μας και συνεχίζεται σε όλη τη διάρκεια παραγωγής και συσκευασίας. Κάθε πρώτη ύλη, αναλύεται σύμφωνα με μια ακρβώς καθορισμένη διαδικασία ελέγχου. Όλα τα αποτελέσματα καταγράφονται σε τυποποιημένες φόρμες και μόνο μετά την ολοκλήρωση της ανάλυση της πρώτης ύλης, και εφόσον αυτή πληρεί τις προδιαγραφές, εγκρίνεται από τον υπεύθυνο ελεγκτή η χρήση της για την παραγωγή.

Schär ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΗ ΑΞΙΑ

Το φαγητό οφείλει να είναι απόλαυση. Παρ'ολα αυτά, είναι σημαντικό να τρεφόμαστε με ένα υγιεινό και ισορροπημένοτρόπο. Η γεύση και ειδικά η θρεπτική αξία, είναι συνεπώς πολύ σημαντικές για εμάς. Χρησιμοποιούμε κατά κύριο λόγο φυτικές πηγές πρωτεϊνών. Επίσης, μόνο φυτικά λιπαρά χρησιμοποιούνται στην παραγωγή. Η ποσότητα των υδατανθράκων αυξάνεται μέσω της χρήσης διαλυτών φυτικών ινών.

Schär ΕΡΕΥΝΑ

Για να είμαστε ικανοί να προσφέρουμε στους καταναλωτές μια συνεχώς αυξανόμενη ποικιλία προϊόντων ελεύθερων γλουτένης με υψηλή ποιότητα, μια ερευνητική ομάδα δουλεύει αδιάκοπα από το 1990 με την υποστήριξη διαιτολόγων, στην ανάπτυξη νέων προϊόντων. Επιπλέον η Schär συμμετέχει σε σημαντικά ερευνητικά προγράμματα, σε συνεργασία με πανεπιστημιακά ερευνητικά κέντρα στην Ιταλία και σε όλη την Ευρώπη.

Φίλτρα