Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

  SANOFI

  Φίλτρα

  Η Sanofi παγκοσμίως

  Κάθε μέρα, σε κάθε χώρα, εργαζόμαστε για το σημαντικότερο αγαθό: την Υγεία

  H Sanofi είναι μια από τις κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες στον κόσμο, με ηγετική θέση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Τα κεντρικά γραφεία της εδρεύουν στο Παρίσι.

  Με παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες , οι 100.000 υπάλληλοι της Sanofi εργάζονται για το πολυτιμότερο αγαθό, την Υγεία στοχεύοντας να δώσουν αποτελεσματικές θεραπευτικές λύσεις, με καινοτόμα προϊόντα υψηλής ποιότητας στους τομείς εξειδίκευσής της.

  Πλατφόρμες ανάπτυξης

  H Sanofi εστιάζει τις δραστηριότητες της στις εξής θεραπευτικές κατηγορίες:

  Διαβήτης

  Καινοτόμα Φάρμακα

  Εμβόλια

  Καταναλωτικά Προϊόντα

  Αναδυόμενες Αγορές

  Κτηνιατρικός Τομέας

  Καινοτόμα φάρμακα για εκατομμύρια ασθενείς

  Το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της Sanofi περιλαμβάνει φάρμακα που ηγούνται παγκοσμίως στις αντίστοιχες κατηγορίες τους, στους τομείς της Ογκολογίας , του Διαβήτη ,των Καρδιαγγειακών Νοσημάτων, της Θρόμβωσης ,του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος κ.α.

  Η δέσμευση μας

  Εργαζόμαστε για να προστατεύουμε την υγεία 7 δισεκατομμυρίων ανθρώπων, να βελτιώνουμε την ποιότητα ζωής τους και να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες τους. Δημιουργούμε νέες προσεγγίσεις στις δραστηριότητές μας και τους τομείς εργασίας μας και κινητοποιούμαστε με στόχο την προτεραιότητα μας για την πρόσβαση στα φάρμακα και τα εμβόλια στους ασθενείς.