Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

RONTIS

Ποιοί είμαστε και τι κάνουμε

Η Rontis είναι μία ελβετική πολυεθνική ιατροφαρμακευτική εταιρεία, η οποία ιδρύθηκε το 1986 από μία ομάδα διακεκριμένων επαγγελματιών με μακρά εμπειρία στον ευρύτερο τομέα της υγείας. Όραμά της να παρέχει τις πλέον καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις, αποβλέποντας στην κατάκτηση ηγετικού ρόλου στην παγκόσμια ιατροφαρμακευτική αγορά.

Στα πρώτα της βήματα, η εταιρεία συνεργάστηκε στενά με διεθνώς αναγνωρισμένους κατασκευαστές παραγωγής ιατρικών συσκευών προκειμένου να διανείμει τα προϊόντα τους και να παρουσιάσει στην αγορά τις τεχνολογίες τους, σε αγορές οι οποίες στερούνταν κατάλληλης τεχνογνωσίας, αποτελεσματικής αποθήκευσης και διανομής. Στα χρόνια που ακολούθησαν, η Rontis αποφάσισε να επεκτείνει τη δραστηριότητά της από τη διανομή στην εσωτερική παραγωγή ιατρικών συσκευών.

Στα πλαίσια αυτά, επένδυσε δεόντως σε δύο εργοστάσια παραγωγής και κατάφερε σε μικρό χρονικό διάστημα να δημιουργήσει εμπορικό όνομα άρρηκτα συνδεδεμένο με την καινοτομία και την αξιοπιστία. Η είσοδος στην αγορά της Βρεφικής Διατροφής και των Καταναλωτικών Προϊόντων Υγείας υπήρξε ορόσημο στην επεκτατική δραστηριότητα της εταιρείας θέτοντας τα θεμέλια για την παραγωγή προϊόντων βρεφικής και παιδικής διατροφής, καθώς και δερμοκαλλυντικών προϊόντων.

Η Rontis Corporation πρόσφατα έλαβε μια ακόμη απόφαση – κλειδί για την επέκταση της παραγωγικής της δραστηριότητας στον φαρμακευτικό τομέα, επενδύοντας 25 εκατομμύρια ευρώ στην ίδρυση ενός υπερσύγχρονου εργοστασίου παραγωγής στην Ελλάδα.

Σε απόλυτη συνάρτηση με τη φιλοσοφία μας που βασίζεται στο τρίπτυχο Καινοτομία, Ποιότητα και Εξυπηρέτηση, αποστολή μας είναι η προσφορά καινοτόμων λύσεων στους επαγγελματίες υγείας, όπως επίσης και στο ευρύ κοινό, για την κάλυψη των καθημερινών τους αναγκών. Η Rontis, με τη δυναμική της παρουσία σε ένα ευρύ φάσμα των κλάδων της υγείας, στοχεύει στη συνεχή έρευνα και ανάπτυξη, την παραγωγή και την προσφορά βέλτιστων λύσεων σε εξειδικευμένα προϊόντα και υπηρεσίες, σε όλους τους τομείς στους οποίους δραστηριοποιείται: Ιατρικές Συσκευές, Φαρμακευτικά, Βρεφική και Παιδική Διατροφή, Καταναλωτικά Προϊόντα και Υπηρεσίες Υγείας.

Φίλτρα