Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

  PROTON PHARMA

  Φίλτρα

  Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για την αναζήτησή σας. Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά με διαφορετικούς όρους.

  Proton Pharma

  Έτος Ιδρύσεως:
  2007

  Η Proton Pharma είναι μια νέα Ελληνική φαρμακευτική εταιρεία, που στόχο έχει να προσφέρει καταξιωμένες θεραπευτικές προτάσεις Υψηλής Ποιότητας, Θεραπευτικής Αξίας και Ασφάλειας με το μικρότερο δυνατόν κόστος.

  Στόχος της εταιρείας μας είναι να συμβάλλουμε ενεργά στην ανάπτυξη ενός σύγχρονου περιβάλλοντος υγείας, συνεργαζόμενοι στενά με τους Επαγγελματίες Υγείας, τις Αρχές,τους Ασθενείς και το Κοινωνικό σύνολο.

  Πιστεύουμε ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν από τη φύση τους έναν καίριο ρόλο που δεν περιορίζεται στην έρευνα και στην παραγωγή φαρμακευτικών ουσιών, αλλά επεκτείνεται στη διαμόρφωση των συνθηκών που θα καταστήσουν τα θεραπευτικά προϊόντα προσιτά σε όσους τα χρειάζονται.

  Οι άνθρωποι της Proton Pharma γνωρίζουν σε βάθος τις ανάγκες και τις ιδιομορφίες της ελληνικής αγοράς και ενδιαφέρονται για τα θέματα υγείας τα οποία απασχολούν τους Πολίτες, τους Επαγγελματίες Υγείας και τα Ασφαλιστικά Ταμεία. Είναι ποιοτικοί και σύγχρονοι, άμεσοι και ευέλικτοι.
  Ταυτόχρονα αξιοποιώντας την πολυετή τους εμπειρία στο χώρο του φαρμάκου, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, έχουν υιοθετήσει ανάλογα ποιοτικά κριτήρια στη δομή και την λειτουργία τους και έχουν στόχο να συμβάλλουν ενεργά στην ανάπτυξη ενός σύγχρονου περιβάλλοντος υγείας συνεργαζόμενοι στενά με τους Επαγγελματίες Υγείας, τις Αρχές, τους Ασθενείς και το Κοινωνικό σύνολο.

  Με μια δυναμική παρουσία στο χώρο του φαρμάκου και συνεργαζόμενοι με μεγάλους οίκους και παραγωγικές μονάδες προωθούμε μια σειρά συνταγογραφούμενων σκευασμάτων προσφέροντας θεραπευτικές λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα νοσημάτων στον χώρο της Ογκολογίας, Αιματολογίας, Νεφρολογίας, Ψυχιατρικής, Νευρολογίας, Καρδιολογίας, Παθολογίας, Δερματολογίας, Πλαστικής Χειρουργικής Γαστρεντερολογίας, κα.

  Πιστοποιήσεις: ISO 9001:2008 και Πιστοποίηση σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση για Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα (LIoyd`s- UKAS)