Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • Omega Pharm

   Η Omega Pharma προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που μεγιστοποιούν την ωφέλεια για το φαρμακοποιό και τον γιατρό. Τα προϊόντα που διακινεί είναι μη συνταγογραφούμενα, προϊόντα υγείας και ομορφιάς/καλλυντικά (προϊόντα OTC, Over The Counter), που ανήκουν στο Consumer Health Department.

   Το κοινό- στόχος της Omega Pharma είναι ο φαρμακοποιός και ο γιατρός, που ενδιαφέρεται να συστήνει στον ασθενή του εναλλακτική φαρμακευτική αγωγή και να τον κατευθύνει σε λιγότερο χημικές και περισσότερο φυσικές μεθόδους αγωγής όταν αυτό είναι εφικτό.

  Η Perrigo προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που μεγιστοποιούν την ωφέλεια για το φαρμακοποιό και τον γιατρό. Τα προϊόντα που διακινεί είναι μη συνταγογραφούμενα, προϊόντα υγείας και ομορφιάς/καλλυντικά (προϊόντα OTC, Over The Counter), που ανήκουν στο Consumer Health Department.

  Το κοινό- στόχος της Perrigo είναι ο φαρμακοποιός και ο γιατρός, που ενδιαφέρεται να συστήνει στον ασθενή του εναλλακτική φαρμακευτική αγωγή και να τον κατευθύνει σε λιγότερο χημικές και περισσότερο φυσικές μεθόδους αγωγής όταν αυτό είναι εφικτό.