Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • Omega Pharm

    Η Omega Pharma προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που μεγιστοποιούν την ωφέλεια για το φαρμακοποιό και τον γιατρό. Τα προϊόντα που διακινεί είναι μη συνταγογραφούμενα, προϊόντα υγείας και ομορφιάς/καλλυντικά (προϊόντα OTC, Over The Counter), που ανήκουν στο Consumer Health Department.

    Το κοινό- στόχος της Omega Pharma είναι ο φαρμακοποιός και ο γιατρός, που ενδιαφέρεται να συστήνει στον ασθενή του εναλλακτική φαρμακευτική αγωγή και να τον κατευθύνει σε λιγότερο χημικές και περισσότερο φυσικές μεθόδους αγωγής όταν αυτό είναι εφικτό.

Mega offers Perrigo

Εδώ θα βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές μας στα προϊόντα Perrigo

Η Perrigo προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες που μεγιστοποιούν την ωφέλεια για το φαρμακοποιό και τον γιατρό. Τα προϊόντα που διακινεί είναι μη συνταγογραφούμενα, προϊόντα υγείας και ομορφιάς/καλλυντικά (προϊόντα OTC, Over The Counter), που ανήκουν στο Consumer Health Department.

Το κοινό- στόχος της Perrigo είναι ο φαρμακοποιός και ο γιατρός, που ενδιαφέρεται να συστήνει στον ασθενή του εναλλακτική φαρμακευτική αγωγή και να τον κατευθύνει σε λιγότερο χημικές και περισσότερο φυσικές μεθόδους αγωγής όταν αυτό είναι εφικτό.