Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • OMRON

   Η Ιαπωνική εταιρεία OMRON είναι ο παλαιότερος και μεγαλύτερος κατασκευαστής ηλεκτρονικών πιεσομέτρων στον κόσμο. To 1973 κατασκεύασε το πρώτο ηλεκτρονικό πιεσόμετρο (OMRON HEP-1) για επαγγελματική χρήση και το 1978 κατασκεύασε το πρώτο ηλεκτρονικό πιεσόμετρο (OMRON HEM-77) για χρήση στο σπίτι.

   Τα πιεσόμετρα OMRON είναι η πιο ποιοτική, αξιόπιστη και αναγνωρίσιμη μάρκα στον κόσμο από ιατρούς και ασθενείς, ξεπερνώντας σε πωλήσεις τα 130 εκατομμύρια τεμάχια ! Τα πιεσόμετρα OMRON είναι Νο1 σε πωλήσεις στον κόσμο!

   Με Κορυφαία Χαρακτηριστικά, όπως :
   - Κλινική Πιστοποίηση
   - Εγγύηση 5 χρόνια
   - 11 Κέντρα Τεχνικής Υποστήριξης Omron
   - Ιαπωνική Τεχνολογία
   - Τεχνολογία Dual Check
   - Τεχνολογία Intellisense
   - Περιχειρίδα Comfort Cuff
   - Τεχνολογία Αρρυθμίας

  Η Ιαπωνική εταιρεία OMRON είναι ο παλαιότερος και μεγαλύτερος κατασκευαστής ηλεκτρονικών πιεσομέτρων στον κόσμο. To 1973 κατασκεύασε το πρώτο ηλεκτρονικό πιεσόμετρο (OMRON HEP-1) για επαγγελματική χρήση και το 1978 κατασκεύασε το πρώτο ηλεκτρονικό πιεσόμετρο (OMRON HEM-77) για χρήση στο σπίτι.

  Τα πιεσόμετρα OMRON είναι η πιο ποιοτική, αξιόπιστη και αναγνωρίσιμη μάρκα στον κόσμο από ιατρούς και ασθενείς, ξεπερνώντας σε πωλήσεις τα 130 εκατομμύρια τεμάχια!

  Τα πιεσόμετρα OMRON είναι Νο1 σε πωλήσεις στον κόσμο!

  Με Κορυφαία Χαρακτηριστικά, όπως:

  - Κλινική Πιστοποίηση:
  Όλα τα μοντέλα πιεσομέτρων είναι κλινικά πιστοποιημένα και εγκεκριμένα για την ακρίβεια και αξιοπιστία τους από διεθνώς καταξιωμένους φορείς υγείας.

  - Εγγύηση 5 χρόνια:
  Όλα τα μοντέλα πιεσομέτρων καλύπτονται από εγγύηση 5 ετών της αντιπροσωπείας, για να είναι οι πελάτες σας 100% εξασφαλισμένοι.

  - 11 Κέντρα Τεχνικής Υποστήριξης Omron:
  Λειτουργούν 11 εξουσιοδοτημένα σημεία σε όλη την Ελλάδα, όπου ο έλεγχος και η επισκευή των συσκευών γίνεται μέσα σε μία ώρα.

  - Ιαπωνική Τεχνολογία:
  Όλα τα μοντέλα πιεσομέτρων διαθέτουν την αξεπέραστη Ιαπωνική τεχνολογία της Omron. Οι αισθητήρες πίεσης (εγκέφαλος) των πιεσομέτρων είναι κατασκευασμένοι στην Ιαπωνία.

  - Τεχνολογία Dual Check:
  Τα πιεσόμετρα διαθέτουν 2 διαφορετικούς αισθητήρες. Ο πρώτος αισθητήρας μετράει την πίεση του χρήστη και ο δεύτερος ελέγχει την ακρίβεια μέτρησης του πρώτου αισθητήρα. Έτσι εξαλείφεται κάθε υποψία για αναξιόπιστη μέτρηση.

  - Τεχνολογία APS:
  Η σωστή θέση κατά τη διάρκεια μέτρησης της πίεσης είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για να εξασφαλίσουμε ένα αξιόπιστο και ακριβές αποτέλεσμα. Η τεχνολογία APS βοηθάει το χρήστη να βρει τη σωστή θέση και μόνο τότε το πιεσόμετρο ξεκινάει τη μέτρηση.

  - Τεχνολογία OK:
  Η σωστή εφαρμογή της περιχειρίδας είναι ιδιαίτερης σημασίας έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε αξιόπιστη και ακριβή μέτρηση της πίεσης. Η τεχνολογία OK βοηθάει το χρήστη να εφαρμόσει σωστά την περιχειρίδα και να επιτύχει αξιόπιστη μέτρηση.

  - Τεχνολογία Intellisense:
  Εξασφαλίζει απόλυτα προσωποποιημένη μέτρηση σε κάθε χρήστη, καθώς το πιεσόμετρο ανιχνεύει την πίεση κατά το φούσκωμα και έτσι φουσκώνει μόνο μέχρι το επίπεδο που χρειάζεται. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται μία γρήγορη, άνετη και αξιόπιστη μέτρηση σε κάθε χρήστη ανάλογα με τις προσωπικές του ανάγκες.

  - Περιχειρίδα Comfort Cuff:
  Προ-φορμαρισμένη κυλινδρική περιχειρίδα για μεγαλύτερη ευκολία και άνεση στη χρήση. Ιδανική για χρήση από κανονικά αλλά και υπέρβαρα άτομα.

  - Τεχνολογία Αρρυθμίας:
  Οι ακανόνιστοι καρδιακοί παλμοί επηρεάζουν το αποτέλεσμα της μέτρησης. Χάρη στην ειδική τεχνολογία το πιεσόμετρο αναγνωρίζει άμεσα τους ακανόνιστους παλμούς και προσδιορίζει αυτόματα εάν η μέτρηση είναι αξιόπιστη ή απαιτείται η επανάληψή της.

  - Τεχνολογία BI Link:
  Σύνδεση με ηλεκτρονικό υπολογιστή μέσω USB για εύκολη καταχώρηση και ανάλυση των μετρήσεων με το ειδικό λογισμικό πίεσης της Omron.

  Από το 1981 την OMRON αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα & Κύπρο η εταιρεία Γ. ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε.

  Γνήσια πιεσόμετρα OMRON με 5 χρόνια εγγύηση!

  Τα γνήσια πιεσόμετρα OMRON καλύπτονται από 5ετή εγγύηση. Σιγουρευτείτε πριν αγοράσετε ένα πιεσόμετρο OMRON, ότι έχει το παρακάτω κόκκινο αυτοκόλλητο γνησιότητας OMRON - Γ. ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε. επί της συσκευασίας του και συνοδεύεται από την μπλε εγγύηση της αντιπροσωπείας Γ. ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε. Μόνο με το κόκκινο αυτοκόλλητο γνησιότητας OMRON - Γ. ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε. και την μπλε εγγύηση της αντιπροσωπείας Γ. ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε., είστε εξασφαλισμένοι ότι το OMRON που θα αγοράσετε είναι γνήσιο και καλύπτεται από 5ετή εγγύηση.

  Άμεσο Service σε 1 ΩΡΑ !

  Ζήστε την εμπειρία του γρηγορότερου και αποτελεσματικότερου service, αποφεύγοντας μια για πάντα τις συνηθισμένες πολυήμερες και χρονοβόρες αναμονές. Ο έλεγχος και η επισκευή των προϊόντων OMRON στα σημεία τεχνικής υποστήριξης, γίνεται το αργότερο μέσα σε 1 ώρα!

  Με Πιστοποιητικό Ελέγχου

  Οι έμπειροι τεχνικοί της Επίσημης Ελληνικής Αντιπροσωπείας Γ. ΛΕΟΥΣΗΣ Α.Ε. θα λύσουν όποια τυχόν απορία σας και επιπλέον μαζί με το επισκευασμένο προϊόν θα παραλάβετε και όλα τα πιστοποιητικά ελέγχου αξιοπιστίας OMRON για να είστε 100% εξασφαλισμένοι.