Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • Neutrogena

   Η Neutrogena είναι μια δερματολογικά προτεινόμενη εταιρεία φροντίδας της επιδερμίδας, η οποία δεσμεύεται να προσφέρει λύσεις χωρίς συμβιβασμούς οι οποίες κάνουν μια πραγματική και μακροχρόνια διαφορά.

   Η Neutrogena® ξεκίνησε την επιτυχημένη της ιστορία το 1930, όταν ο ιδρυτής Emanuel Stolaroff ξεκίνησε μια μικρή εταιρεία καλλυντικών που ονομάζεται Natone. Στα πρώτα χρόνια, η Natone ήταν προμηθευτής σε ινστιτούτα αισθητικής μέχρι και τη δεκαετία του 1940 όπου άρχισε να παράγει και να διανέμει καλλυντικά για τη λιανική αγορά.

   Ο σεβασμός και η αξιοπιστία που απέκτησε η Neutrogena® Corporation οδήγησαν στην απόκτησή της από τη Johnson & Johnson το 1994. Ως μέλος της οικογένειας των παγκοσμίως καταναλωτικών εταιρειών Johnson & Johnson, οι κατασκευαστές της Neutrogena® έχουν την ευκαιρία να διατηρήσουν τη φήμη τους. Η Neutrogena® είναι ένα εμπορικό σήμα της οικογένειας των καταναλωτικών εταιρειών Johnson & Johnson. Η Νο 1 δερματολογική συνιστώμενη δερματολογική εταιρεία στον κόσμο που προσφέρει τις πιο αγαπημένες και ολοκληρωμένες προτάσεις ομορφιάς και φροντίδας για το δέρμα, κατασκευάζοντας και εμπορεύοντας προϊόντα σε περισσότερες από 70 χώρες.

   Με ένα εκτεταμένο ιστορικό επαναπροσδιορισμού του τι είναι δυνατό στην περιποίηση της επιδερμίδας, η Neutrogena είναι μια εταιρεία που έχει ως κύριο γνώμονα τα αποτελέσματα και συνεχώς εξελίσσεται.

   Η ισχυρή σχέση μεταξύ της Neutrogena® Corporation και των δερματολόγων έδωσε στην εταιρεία ένα εξαιρετικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Καθώς η μάρκα Neutrogena® απέκτησε μια μοναδική απήχηση στον ιατρικό κλάδο παράλληλα αναπτύχθηκε και στο χώρο του μάρκετινγκ με σκοπό τη δημιουργία μιας γραμμής ασφαλών, ήπιων προϊόντων υψηλής ποιότητας για την περιποίηση της επιδερμίδας. Κάθε τεχνολογία και σύνθεση που αναπτύσσει περνάει από εκτεταμένες δοκιμές αποτελεσματικότητας και ασφάλειας για να εγγυηθεί ότι οι ασθενείς της λαμβάνουν τις καλύτερες συνταγές, τεχνολογίες και οφέλη περιποίησης της επιδερμίδας.