Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

  NEOSTRATA

  Σελίδες

  Φίλτρα

  Σελίδες

  Σελίδες

  Πως ανακαλύφθηκαν τα NeoStrata

  Οι Drs. Van Scott και Yu συναντήθηκαν το 1968. 'Ηταν τότε καθηγητές στο Temple University Medical School. Το κοινό τους ενδιαφέρον για το δέρμα και την διαδικασία ανανέωσής του, οδήγησε στη συνεργασία τους και δημιούργησε τη βάση στην οποία στηρίχθηκαν 40 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης.

  Επειδή τα περισσότερα προβλήματα του δέρματος, πάνω από το 50%, οφείλονται στη δυσκολία απόρριψης - ανανέωσης της κεράτινης στοιβάδας, οι Drs. Van Scott και Υu διερεύνησαν τρόπους με τους οποίους θα μπορούσαν να επιδράσουν στη δημιουργία του NeoStrata ( δηλαδή στη δημιουργία νέας στοιβάδας δέρματος ). Στις αρχές της δεκαετίας του 70, οι Drs. Van Scott και Υu ανακάλυψαν ότι ορισμένες φυσικές, μη τοξικές, ουσίες που προέρχονται από τα φρούτα και τα λαχανικά και ονομάζονται Alpha Hydroxy Acids ( AHAs ), έχουν ευεργετική επίδραση στο δέρμα, εξομαλύνοντας τη διαδικασία της κερατινοποίησης.

  Εν συνεχεία – βάσει των ερευνών τους – ανακάλυψαν ότι τα AHAs, μόνα ή σε συνδυασμό με άλλες φυσικές ουσίες, μπορούν να επιταχύνουν τη φυσική διαδικασία της απολέπισης, επιτρέποντας στο ώριμο ή το κατεστραμένο δέρμα να ανανεωθεί και να αποκτήσει πιο νεανική όψη. Απέδειξαν την αποτελεσματικότητα

  των AHAs σε ότι αφορά τη βελτίωση της εμφάνισης του γερασμένου, κατεστραμμένου από τον ήλιο δέρματος , του ξηρού δέρματος , του δέρματος με τάση ακμής , με δυσχρωμίες ή άλλα προβλήματα.

  Η τελευταία τους ανακάλυψη είναι η νέα γενιά των AHAs, τα Poly Hydroxy Acids ( PHAs ), ουσίες κατάλληλες για όλους τους τύπους δέρματος ακόμη και για πιο ευαίσθητα. Τα PHAs διεύρυναν το πεδίο δράσης των ΑΗΑs. Οι Drs. Van Scott και Υu ανέπτυξαν επίσης μία μοναδική θεραπευτική αγωγή, σχεδιασμένη ειδικά για άτομα με εξαιρετικά ξηρό δέρμα, όπως συμβαίνει σε περιπτώσεις ιχθύασης, ψωρίασης, θυλακικής υπερκεράτωσης . Αυτά τα θεραπευτικά προϊόντα περιέχουν συνδυασμό AHAs και PHAs, καθώς και βιταμίνες Α και Ε – συμπλέγματα που ονομάστηκαν NeoHydroxy Complexes.

  Σήμερα οι Drs. Van Scott και Υu κατέχουν 100 πατέντες περίπου στον τομέα της επιστημονικής φροντίδας του δέρματος και έχουν εκδώσει περισσότερες από 50 σχετικές μελέτες.

  Η εταιρεία NeoStrata έχει την έδρα της στο Princeton των ΗΠΑ.