Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

  MOTHERLOVE

  Φίλτρα

  Λίγα λόγια για εμάς

  «Αποτελεσματικά προϊόντα από βότανα ειδικά σχεδιασμένα για την περίοδο της εγκυμοσύνης»

  slidepolak4Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μας! Το 1990 η Motherlove εισάγει στην αγορά την πρώτη φυτική σειρά προσωπικής φροντίδας και μια σειρά με συμπληρώματα ειδικά σχεδιασμένα για εγκύους και θηλάζουσες γυναίκες. Αφοσιωμένοι στην υψηλή ποιότητα, δημιουργούμε έκτοτε μόνο τα καλύτερα, αγνά προϊόντα από πιστοποιημένα βιολογικά βότανα και πολυτελή έλαια. Οι φόρμουλες μας, δοκιμασμένες πλέον στο χρόνο, είναι σχεδιασμένες για να θρέψουν, απαλύνουν και να θεραπεύσουν τις γυναίκες στην πιο σημαντική περίοδο της ζωής τους. H Motherlove ακολουθεί τους Κανόνες Ορθής Πρακτικής (GMP) όπως ορίζονται από τον AHPA και το FDA. Τα βότανα μας έχουν την πιστοποίηση «Αναγνωρισμένα ως Ασφαλή»(GRAS) και συγκαταλέγονται στην κατηγορία «Βότανα κυκλοφορίας (Herbs of Commerce)». Διατηρούμε δείγματα από όλες τις σειρές παραγωγής και διαθέτουμε ηλεκτρονικό σύστημα ιχνηλασιμότητας κάθε προϊόντος που πωλείται από την κάθε σειρά. Όλα τα φυτικά συμπληρώματα είναι ελεγμένα για βακτήρια, μόλυβδο και βαρέα μέταλλα.

  Παράλληλα με την τήρηση των κανόνων ορθής πρακτικής, στηρίζουμε το περιβάλλον. Χρησιμοποιούμε αποκλειστικά ανακυκλωμένο χαρτί σε όλες τις συσκευασίες αποστολής ενώ τα προϊόντα μας είναι συσκευασμένα σε πλήρως ανακυκλώσιμα δοχεία. Χρησιμοποιούμε βότανα που βρίσκονται άφθονα στη φύση και δεν είναι “υπό εξαφάνιση”.

  Η ποιότητα είναι πολύ σημαντική για εμάς. Κάθε προϊόν μας παράγεται από τα καλύτερα, πιστοποιημένα βιολογικά βότανα. Επίσης, χρησιμοποιούμε πιστοποιημένα βιολογικά αιθέρια έλαια, αλκοόλ και ξύδι μηλίτη. Τα πολυτελή έλαια μας και τα φυτικά εκχυλίσματα μας, πωλούνται σε όμορφα μπλε μπουκαλάκια, προσφέροντας στον πελάτη 100% εγγύηση ποιότητας.Το ποσοστό επιστροφής προϊόντων είναι εξαιρετικά χαμηλό, ενώ δεχόμαστε αμέτρητα τηλεφωνήματα που μαρτυρούν την αποτελεσματικότητα των προϊόντων Motherlove και την ικανοποίηση των πελατών μας.

  Η εκπαίδευση του προσωπικού είναι πρώτη προτεραιότητα για τη Motherlove. Διαθέτουμε ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να απαντήσει σε κάθε σας ερώτημα. Η ενημερωτική μας ιστοσελίδα συχνά αναφέρεται στις Συχνές Ερωτήσεις (FAQs) και τις πηγές αναφοράς και φροντίζουμε να την ανανεώνουμε συνεχώς με νέες πληροφορίες.

  Το προσωπικό της Motherlove συχνά παρακολουθεί εκπαιδευτικά σεμινάρια σχετικά με τα βότανα και τα φυσικά εκχυλίσματα καθώς επίσης λαμβάνει μέρος σε συνέδρια για την εγκυμοσύνη και το θηλασμό. Η Motherlove είναι μέλος των παρακάτω οργανισμών:

  American Botanical Council (ABC)

  American Herbalists Guild (AHG)

  American Herbal Products Association (AHPA)

  Herb Research Foundation (HRF)

  Organic Trade Association(OTA)

  United Plant Savers (UpS)