Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

  MONKEY

  Φίλτρα

  Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για την αναζήτησή σας. Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά με διαφορετικούς όρους.

  Monkey

  Παιδικά συμπληρώματα διατροφής και εκπαιδευτικά βοηθήματα…ενδυναμώνοντας την αυτοπεποίθηση, την γνώση και την ευεξία.

  Τα παιδικά συμπληρώματα διατροφής Μonkey στοχεύουν να βοηθήσουν στην αυτοπεποίθηση, στη γνώση, στην εμπειρία και κατά συνέπεια στην ευεξία των παιδιών ηλικίας 3-7 ετών, βοηθώντας τα να διαχειριστούν όσες περισσότερες προκλήσεις τους παρουσιάζονται στη ζωή.

  Η ιστορία των συμπληρωμάτων διατροφής Μonkey

  Τα Μοnkey δημιουργήθηκαν από την Helen Sadler, μητέρα και πρώην δασκάλα δημοτικού σχολείου, στην προσπάθειά της να βοηθήσει την κόρη της Josephine να ξεπεράσει μια πολύ σοβαρή επέμβαση που έκανε σε πολύ μικρή ηλικία. Η Helen δημιούργησε ένα βιβλίο με ιστορίες για τη Josephine, με το Μonkey ως ασθενή σε ένα πραγματικό περιβάλλον νοσοκομείου. Η Josephine με αυτό τον τρόπο ήταν σε θέση να εξοικειωθεί με το περιβάλλον του νοσοκομείου πριν ακόμη φθάσει εκεί.

  Αυτή ήταν η αρχική αποστολή του Μonkey, να καθησυχάσει παιδιά και γονείς, και να εξαλείψει τους φόβους και τις ανησυχίες που σχετίζονται με την επίσκεψη σε νοσοκομείο.

  Η Helen συνδύασε τις γνώσεις της παιδικής ανάπτυξης και τις επαγγελματικές διασυνδέσεις της, με τις κατευθύνσεις των κλινικών ιατρών του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Αγγλίας και η ομάδα ασθενών βρίσκεται στο επίκεντρο της δυνατότητας των Μonkey να παράγουν στοχευμένα, οικονομικά αποδοτικά συμπληρώματα διατροφής για τους οργανισμούς του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας, τους επαγγελματίες υγείας, τα σχολεία και τους γονείς.