Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

H meta-pharm® εισάγει και διακινεί μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, που αποτελείται από ορθοκυτταρικά συμπληρώματα διατροφής, παρασκευασμένα από βιολογικές–φυτικές ουσίες και από σύνθετες φυτοθεραπευτικές-ορθομοριακές συνθέσεις, για την εξισορρόπηση και την ομαλοποίηση συστημάτων του οργανισμού, μέσα από μια ολιστική προσέγγιση των προβλημάτων του ανθρώπινου οργανισμού.

Οι Γερμανικές εταιρίες SYNOMED, SYNOSAN, BioPrap, D-vital, RÖMERVIT, Revimed, VITOSYN, MEROSYN, dp και PHÖNIX ασχολούνται με την παραγωγή ορθοκυτταρικών και φυτοθεραπευτικών σκευασμάτων. Για την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας οι εταιρίες συνεργάζονται στενά, με τις πιο ποιοτικές πηγές α΄ υλών και θεραπευτικών φυτών.

Η τεκμηρίωση της δράσης τους στηρίζεται όχι μόνο στην ιατρική παράδοση και την μακρόχρονη εμπειρία, αλλά και σε κλινικές μελέτες, πανεπιστημιακές έρευνες και διεπιστημονικές συγγραφές. Τα συγκεκριμένα σκευάσματα προσπαθούν να αποκαταστήσουν τη διαταραγμένη ισορροπία του σύγχρονου ανθρώπινου οργανισμού, αντιμετωπίζοντας όχι απλά τα συμπτώματα, αλλά τις αιτίες που τα προκαλούν επεμβαίνοντας με σφαιρικό τρόπο σε συστήματα και λειτουργίες του οργανισμού.

Παρασκευάζονται σε σύγχρονες εγκαταστάσεις στην Γερμανία κάτω από τον έλεγχο και την επίβλεψη εξειδικευμένου προσωπικού. Εισάγονται συσκευασμένα από τη Γερμανία, κυκλοφορούν με ημερομηνία λήξης και οδηγίες χρήσης και σωστής λήψης για τον καταναλωτή.