Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

MENARINI

Menarini Hellas A.E.

Ετος Ιδρύσεως:
1989

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος:
Γεώργιος Χ. Συκιανάκης

ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο διεθνής Φαρμακευτικός Όμιλος Menarini, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή του στην Ελλάδα το 1989 εξαγοράζοντας το 70%, της ΔΑΜΒΕΡΓΗΣ Α.Ε., μιας παραδοσιακής φαρμακευτικής βιομηχανίας με παρουσία στην Ελλάδα από το 1935.

Το 1996 ο όμιλος Menarini International εξαγοράζει το 100% του Μετοχικού Κεφαλαίου της Δαμβέργης Α.Ε., μετονομάζοντας την θυγατρική της εταιρεία στην Ελλάδα σε Menarini Hellas A.E.

Από το 1989 μέχρι σήμερα η εταιρεία κυκλοφόρησε στην Φαρμακευτική Αγορά πολλά πρωτότυπα φαρμακευτικά σκευάσματα κυρίως στην κατηγορία του Καρδιαγγειακού Συστήματος αλλά και σε άλλες σημαντικές θεραπευτικές κατηγορίες.

Η επιτυχής πορεία της εταιρείας τα τελευταία 20 χρόνια καθιέρωσε την Menarini Hellas σαν μια νέα και δυναμική εταιρεία στον χώρο της Φαρμακευτικής Αγοράς η οποία ήδη συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 15 μεγαλύτερες Φαρμακευτικές εταιρείες στον Ελλαδικό χώρο.

Σήμερα η MENARINI HELLAS απασχολεί 178 εργαζόμενους, 80% άνδρες και 20% γυναίκες, με μέσο όρο ηλικίας τα 35 χρόνια.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Να συνεισφέρουμε ενεργά στην βελτίωση της ανθρώπινης υγείας, με την κυκλοφορία πρωτότυπων φαρμακευτικών προϊόντων υψηλής ποιότητας.

ΟΡΑΜΑ

Να καταστεί η Menarini Hellas μια αξιόπιστη και ιδιαίτερα αποτελεσματική εταιρεία στην προώθηση υψηλής ποιότητας φαρμακευτικών προιόντων επιδεικνύοντας ταυτόχρονα υψηλή κοινωνική ευθύνη και ευαισθησία καθώς επίσης να καταστεί ο ιδανικός συνέταιρος των σημαντικών διεθνών φαρμακευτικών εταιρειών και ερευνητικών οίκων.

Φίλτρα