Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
 • Medisana

  Η ΜEDISANA HELLAS είναι θυγατρική της Γερμανικής πολυεθνικής MEDISANA A.G. μίας από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο του HOME HEALTH CARE, η οποία εξειδικεύεται στην δημιουργία πρωτοποριακών προϊόντων που αφορούν τον έλεγχο, την πρόληψη, την φροντίδα και την αποκατάσταση της υγείας, καθώς και την εξειδικευμένη φροντίδα και περιποίηση του σώματος. Τα προϊόντα ΜEDISANA είναι πιστοποιημένα με ενδείξεις ISO 9001 / EN 46001 / CE και συνοδεύονται από εγγύηση 3 (τριών) ετών, οδηγίες χρήσεως σε έξι έως δέκα (6-10) γλώσσες και στα Ελληνικά, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα από τον καθένα μας.

  Η μεγάλη γκάμα των προϊόντων ΜEDISANA καλύπτει όλο σχεδόν το φάσμα της υγείας, και έχει ως εξής:
  • Προσωπικός έλεγχος της υγείας με πιεσόμετρα μπράτσου και καρπού εξαιρετικής ποιότητας και αξιοπιστίας, mini φορητό ηλεκτροκαρδιογράφο, ρολόϊ - παλμογράφο, σύγχρονα και ασφαλή θερμόμετρα καθώς και λιπομετρητές.• Ορθοπεδικό και φυσιοθεραπευτικό τομέα, όπου υπάρχουν εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα όπως: πραγματικά ορθοπαιδικά μαξιλάρια κεφαλής ή ποδιών, ανατομικές - θερμοδυναμικές ζώνες για τη σωστή στήριξη και θέση του σώματος μας, καθώς και διάφορες συσκευές μασάζ.
  • Συσκευές ηλεκτροβελονισμού και συσκευές TENS.
  • Εξειδικευμένη φροντίδα του σώματος όπως: συσκευές μανικιούρ-πεντικιούρ, συσκευή ριζικής αποτρίχωσης , αντικυτταριτιδικές βερμούδες είναι ακόμα μερικές από τις αποτελεσματικές προσφορές μας στον δρόμο για μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΓΕΙΑ, ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΗΡΕΜΙΑ