Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

  MEDIMAR

  Φίλτρα

  Η Medimar ιδρύθηκε το 1979 από τον ΛΑΖΑΡΟ ΜΑΡΙΝΟ. Αναπτυχτήκαμε με ταχύτατους ρυθμούς. Εισαγάγαμε στην Φαρμακευτική Αγορά Καινοτόμες και Πρωτοποριακές Μεθόδους Προώθησης και θεμελιώσαμε Κυρίαρχη Θέση στον Τομέα της Δερματολογίας.

  Το 1982 ξεκινήσαμε την Παραγωγή Καινοτόμων Δερματολογικών Προϊόντων προσφέροντας Λύσεις σε Χρονίζοντα Προβλήματα. Με την Γνώση, την Συνεχή Αναζήτηση, την Προσήλωση στην Απειροελάχιστη Λεπτομέρεια, την Άμεση Πληροφόρηση από Ερευνητικά Κέντρα, την Αγαστή Συνεργασία με Εξέχοντες Επιστήμονες Δημιουργήσαμε μια Νέα Νοοτροπία που μας Καθιέρωσε στον Ιατρικό Κόσμο και στους Καταναλωτές. Με Ρηξικέλευθες Ιδέες και Τελειομανή Φιλοσοφία, θέσαμε σε Κυκλοφορία Προϊόντα με Μοναδικές Συνθέσεις , που απευθύνονται στην Φαρμακευτική Αγορά και στα Νοσοκομεία. Συνδεθήκαμε με τις πιο Αξιόπιστες Παγκόσμια Εταιρίες και τις Αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα μεγαλώνοντας την Γκάμα μας, προσφέροντας Μοναδικές Λύσεις σε Δερματολογικά Προβλήματα.

  Από το 2000 ξεκινήσαμε την Παραγωγή Φαρμάκων, είτε Καλύπτοντας Κενά Αγοράς, είτε Καινοτομώντας στη Χρήση Τους.

  Το 2001 εξαγοράσαμε Φάρμακα από την Boehringer Ingelheim και περάσαμε στον Γενικότερο Χώρο του Φαρμάκου δημιουργώντας Δίκτυο σ’ όλη την Ελλάδα. Στην Medimar Sa λειτουργούμε με Γνώμονα και Απόλυτη Προσήλωση, Καθημερινά, στην Παροχή Υψηλών Υπηρεσιών και με Εξαιρετικά Ρεφλέξ.

  Από το 2003 στην Medimar SA δημιουργήσαμε το Τμήμα Μηχανημάτων Αναπνοής και μένουμε Ξεχωριστοί στις Υπηρεσίες, που Παρέχουμε στους Ασθενείς με ΧΑΠ και Υπνικές Άπνοιες. Στο Τμήμα αυτό λειτουργούμε 365 ημέρες το χρόνο και 24ωρες το 24ωρο.

  Η Καθημερινότητα μας και οι Λειτουργίες μας είναι σύμφωνες με τις Ποιοτικές Απαιτήσεις του Διεθνούς Προτύπου ISO 9001.