Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

LIBERO

Η μάρκα Libero

Έχουμε κατασκευάσει τις πάνες Libero για πάνω από 50 χρόνια. Παρόλο που οι πάνες έχουν αλλάξει με την πάροδο του χρόνου, ο στόχος μας ήταν πάντα ο ίδιος: θέλουμε να δώσουμε στο παιδί σας μια πάνα που είναι όσο το δυνατόν πιο άνετη και λειτουργική.
Όλες οι πάνες Libero περνούν από αυστηρούς ελέγχους ποιότητας και σκληρούς ελέγχους προτού εμφανιστούν στα ράφια του καταστήματος. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις πάνες πρέπει να εγκρίνονται από τον εκτεταμένο έλεγχο των προϊόντων της SCA.
Από το 2009, το Libero Baby Soft έχει το σκανδιναβικό οικολογικό σήμα. Και από το 2010 το Libero Comfort και το Libero Up & Go εκπληρώνουν και φορούν την ετικέτα επίσης. Όλα τα προϊόντα φροντίδας για τα μωρά Libero έχουν την ετικέτα Nordic Eco και αυτό σημαίνει μεταξύ άλλων ότι δεν είναι γνωστά.

Η SCA είναι μια κορυφαία εταιρεία παγκόσμιας υγιεινής και δασικών προϊόντων. Αναπτύσσουμε και παράγουμε προϊόντα βιώσιμης προσωπικής φροντίδας, χαρτί υγείας και δασικά προϊόντα. Οι πωλήσεις πραγματοποιούνται σε περίπου 100 χώρες με πολλά ισχυρά εμπορικά σήματα, τα κορυφαία παγκόσμια TENA και Tork και περιφερειακές μάρκες όπως το Libero, το Bodyform, το Lotus, το Nosotras, το Saba, το Tempo και ο κύλινδρος. Ως μεγαλύτεροι ιδιοκτήτες ιδιωτικών δασών στην Ευρώπη, αποδίδουμε μεγάλη σημασία στην αειφόρο διαχείριση των δασών. Η SCA απασχολεί περίπου 44.000 εργαζόμενους. Οι πωλήσεις το 2014 ήταν περίπου 104 δισ. Ευρώ (11,4 δισ. Ευρώ). Η SCA ιδρύθηκε το 1929, έχει την έδρα της στη Στοκχόλμη της Σουηδίας και είναι εισηγμένη στο NASDAQ OMX Στοκχόλμη. Περισσότερες πληροφορίες στο www.sca.com ..

Φίλτρα

Mega offers Libero

Εδώ θα βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές μας στα προϊόντα Libero