Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

IASIS PHARMA

Η IASIS Pharmaceuticals Hellas ABEE με διακριτικό τίτλο IASIS PHARMA είναι μια αμιγώς ελληνική φαρμακοβιομηχανία που δραστηριοποιείται στην παραγωγή, έρευνα και ανάπτυξη, εισαγωγή και εμπορία φαρμάκων, φαρμακευτικών ειδών, και καλλυντικών προϊόντων. Είναι το αποτέλεσμα της συνένωσης δύο διακριτών εταιρειών με διαφορετικά αλλά συμπληρωματικά χαρακτηριστικά.

• Η Chemipharma Pachis ΕΠΕ ιδρύθηκε ως εμπορική φαρμακευτική εταιρεία το 1998 από το χημικό Δρ Κωνσταντίνο Σ. Παχή και κατόρθωσε σε σύντομο χρονικό διάστημα, να εδραιωθεί στο δύσκολο και εξαιρετικά ανταγωνιστικό χώρο του φαρμάκου καθιερώνοντας υψηλά πρότυπα ποιότητας και δεοντολογίας, αλλά και να παρουσιάσει αξιόλογες επιδόσεις στη σύντομη λειτουργία της.

• Η Farmanic ΕΠΕ από την άλλη πλευρά, ήταν μία παραδοσιακή ελληνική φαρμακευτική εταιρεία που ιδρύθηκε στη δεκαετία του 1960 και που μετεξελίχθηκε στη σύγχρονη φαρμακοβιομηχανία Farmanic ABEE το 1985. Διέθετε μια καλή παραγωγική και εμπορική υποδομή, υγιείς οικονομικές βάσεις και άριστη φήμη στη φαρμακευτική αγορά χάρη στην αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων που παρήγαγε και διακινούσε.

• Το Νοέμβριο του 2004 η Chemipharma Pachis εξαγόρασε την Farmanic δημιουργώντας μια νέα εταιρεία τη

Farmanic-Chemipharma ABEE. Χάρη στον ενθουσιασμό και τη σκληρή εργασία όλου του προσωπικού επιτεύχθηκε η ταχύτατη αφομοίωση των δύο εταιρειών και σύντομα άρχισε η ανοδική πορεία της νέας εταιρείας προς τους φιλόδοξους στόχους της.

•Το Νοέμβριο του 2009 η Farmanic-Chemipharma ABEE μετονομάστηκε σε IASIS PHARMA, ονομασία με την οποία ήδη από το 1998 δραστηριοποιούταν εκτός Ελλάδος.

• Το 2010 η IASIS PHARMA αναγνωρίζοντας το μεγάλο δυναμικό ανάπτυξης που χαρακτηρίζει την αγορά αφ’ ενός των Μη Υποχρεωτικώς Συνταγογραφούμενων Φαρμακευτικών Προϊόντων και αφ’ ετέρου των Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων (Medical Devices και OTC – Consumer Health Care) εξαγοράζει την Pharma Q μία σύγχρονη και δυναμικά αναπτυσσόμενη φαρμακευτική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2008 με στόχο να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες του Έλληνα Επαγγελματία Υγείας – ιατρού και φαρμακοποιού. Στόχος είναι η προσφορά καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων και η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων που διατίθενται αποκλειστικά μέσω φαρμακείου.

• Η μονάδα παραγωγής της IASIS PHARMA βρίσκεται στο Καματερό Αττικής και λειτουργεί κάτω από τα πλέον αυστηρά καισύγχρονα πρότυπα παραγωγής cGMP, cGLP, ενώ είναι πιστοποιημένη από την Bureau Veritas με ISO 9001:2008 (Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας) και ISO 14001:2004 (Σύστημα Διαχείρισης Περιβάλλοντος). H μονάδα διαθέτει άδεια λειτουργίας από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) και έχει επιθεωρηθεί και από Οργανισμούς Φαρμάκων άλλων χωρών.

• Οι μελλοντικοί μας στόχοι είναι:

√ Να επεκτείνουμε τη παρουσία μας σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική προωθώντας το όνομα της εταιρείας μας IASIS PHARMA,

εκπροσωπώντας ταυτόχρονα επάξια την Ελληνική ταυτότητα μας.

√ Να αυξάνουμε διαρκώς το χαρτοφυλάκιο των φαρμακευτικών, medical devices και OTC προϊόντων μας.

√ Να δραστηριοποιηθούμε επενδύοντας στο χώρο της βιοτεχνολογίας αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της, τόσο στην πρόληψη όσο και στη θεραπεία των ασθενειών.

Συνδυάζοντας την παράδοση με την καινοτομία, την εμπειρία με το όραμα, η IASIS PHARMA με την υποδειγματική της πορεία αποτελεί ήδη σημείο αναφοράς στην ελληνική φαρμακευτική πραγματικότητα, συμβάλλοντας έτσι στην δημιουργία ενός καλύτερου καιυγιέστερου κόσμου.

Φίλτρα