Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
  • Hei Poa

   Οι γυναίκες της Πολυνησίας θεωρούνται από τις πιο όμορφες στον κόσμο, με λαμπερό, μαυρισμένο δέρμα και πλούσια μαλλιά που ακτινοβολούν. Το μυστικό τους είναι το εξαιρετικά αγνό Monoi. Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες να αντιγραφεί το Monoi. Για να προστατευτεί, το 1992 αναγνωρίστηκε επίσημα η ονομασία προέλευσης διασφαλίζοντας την ποιότητα, την τοπική παραγωγή και τη γνησιότητα του. Άνθη Tiare Ταϊτής και Πολυνησιακή καρύδα που μεγαλώνουν στη Ταϊτή είναι τα δύο συστατικά της μοναδικής αυτής συνταγής. Η σειρά περιλαμβάνει εξωτικά προϊόντα για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά στα οποία έχουν προστεθεί βιταμίνες, εκχυλίσματα από φρούτα και άνθη για να δημιουργηθεί μια πλήρης σειρά από μοναδικά προϊόντα ομορφιάς. Τα προϊόντα Monoi HEI POA είτε στη παραλία είτε στη πόλη προσφέρουν ένα μεθυστικό, αισθησιακό άρωμα προκαλώντας τον κόσμο να ταξιδέψει, έστω και νοερά. Ανακαλύψτε τη μαγεία της Γαλλικής Πολυνησίας και δραπετεύστε σε τόπους εξωτικούς... ia ora na maeva Tahiti! (Γεια σας και καλώς ήρθατε στη Ταϊτή!)

  HEI POA

  Οι γυναίκες της Πολυνησίας θεωρούνται από τις πιο όμορφες στον κόσμο, με λαμπερό, μαυρισμένο δέρμα και πλούσια μαλλιά που ακτινοβολούν. Το μυστικό τους είναι το εξαιρετικά αγνό Monoi. Έχουν γίνει πολλές προσπάθειες να αντιγραφεί το Monoi. Για να προστατευτεί, το 1992 αναγνωρίστηκε επίσημα η ονομασία προέλευσης διασφαλίζοντας την ποιότητα, την τοπική παραγωγή και τη γνησιότητα του. Άνθη Tiare Ταϊτής και Πολυνησιακή καρύδα που μεγαλώνουν στη Ταϊτή είναι τα δύο συστατικά της μοναδικής αυτής συνταγής.

  Η σειρά περιλαμβάνει εξωτικά προϊόντα για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά στα οποία έχουν προστεθεί βιταμίνες, εκχυλίσματα από φρούτα και άνθη για να δημιουργηθεί μια πλήρης σειρά από μοναδικά προϊόντα ομορφιάς. Τα προϊόντα Monoi HEI POA είτε στη παραλία είτε στη πόλη προσφέρουν ένα μεθυστικό, αισθησιακό άρωμα προκαλώντας τον κόσμο να ταξιδέψει, έστω και νοερά. Ανακαλύψτε τη μαγεία της Γαλλικής Πολυνησίας και δραπετεύστε σε τόπους εξωτικούς...

  ia ora na maeva Tahiti!
  (Γεια σας και καλώς ήρθατε στη Ταϊτή!)