Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

  HEAD & SHOULDERS

  Φίλτρα

  Πληροφορίες

  Από το 1950, το head & shoulders είναι στο προσκήνιο της επιστήμης της επιδερμίδας του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών, προάγοντας σημαντικά την αντιμετώπιση της πιτυρίδας. Παράλληλα με τις επαγγελματικές συμβουλές και τη βαθιά γνώση των ειδικών μας, έχουμε μια ευρεία σειρά προϊόντων για τη φροντίδα της επιδερμίδας του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών σας.

  Πλεονεκτήματα

  Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα είναι η αντιμετώπιση της πιτυρίδας! Είναι δερματολογικά αναγνωρισμένο ότι η τακτική χρήση head & shoulders είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους που βοηθά στην αντιμετώπιση της πιτυρίδας* και των συμπτωμάτων της, όπως η αίσθηση "τραβήγματος" και φαγούρας της επιδερμίδας του τριχωτού της κεφαλής.

  Το head & shoulders, όμως, δεν αφήνει την αίσθηση, ή την οσμή, που μπορεί να περιμένατε από ένα αντιπιτυριδικό σαμπουάν. Αντί για δυσάρεστη οσμή, χαρίζει φρέσκα, ζωντανά αρώματα και η πλούσια σύνθεσή του κάνει τα μαλλιά εύκολα στο φορμάρισμα και απαλά. Το head & shoulders είναι αρκετά απαλό για καθημερινή χρήση – ακόμα και σε βαμμένα μαλλιά – αφήνοντας τα μαλλιά ζωντανά και τελείως καθαρά και την επιδερμίδα του τριχωτού της κεφαλής σε καλή κατάσταση.