Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

  GRENADE

  Φίλτρα

  Η Μάρκα Grenade

  Ιδρύθηκε το 2009, η αποστολή μας ήταν απλή. Ως διανομείς συμπληρωμάτων σπορ είχαμε κουραστεί να πουλάμε ένα σωρό πράγματα που έμοιαζαν και ακουγόταν το ίδιο. Έτσι δημιουργήσαμε προϊόντα που οι άνθρωποι αναζητούν και θυμούνται ενεργά.

  Η πρώτη μας προσπάθεια για μια φόρμουλα απώλειας βάρους ήταν τόσο αποτελεσματική που ένας φίλος περιέγραψε τα αποτελέσματα ως εκρηκτικά, «σαν μια χειροβομβίδα». Το προϊόν αυτό έγινε το Thermo Detonator® και το όνομα Grenade® έγινε το όνομα που αναζητούσαμε. Κατά τα επόμενα χρόνια η ομάδα μας αναπτύχθηκε παράλληλα με μια οικογένεια προϊόντων που ξεσπάει με προσωπικότητα (και εξαιρετικά γευστικά, υψηλής ποιότητας συστατικά).

  Σήμερα, η Grenade® συνεχίζει να είναι υπερήφανη που κάνει κάθε προϊόν και σύνθεση όσο το δυνατόν πιο μοναδική. Προϊόντα που υπερβαίνουν τις απαιτήσεις της ετικέτας και υπερβαίνουν τα στερεότυπα αθλητικών διατροφικών διακρίσεων. Είναι μια δέσμευση που θεωρήθηκε η Grenade® ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς επίσης εμφανίστηκε στο Fast Track Top 100 το 2014, το 2015, το 2016 και το 2017.

  Είμαστε εξίσου παθιασμένοι όπως και την πρώτη μέρα. Είτε πρόκειται για την ανάπτυξη νέων προϊόντων, την εμπορική σήμανση, το παγκόσμιο μάρκετινγκ ή τη φροντίδα της εφοδιαστικής που έχουν πελάτες σε περισσότερες από 80 χώρες, η ζωή δεν είναι ποτέ βαρετή στο Grenade®. Αυτή η απλή αποστολή έχει πλέον εξελιχθεί στην καθιέρωση της Grenade® ως παγκόσμιου εμπορικού σήματος. Ένα που αντιπροσωπεύει τους αθλητές της ζωής παγκοσμίως.