Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

  ΓΑΪΔΑΡΑΚΟΣ

  Φίλτρα

  Η ιστορία του γαϊδαράκου

  Ο «Γαϊδαράκος» ξεκίνησε το ταξίδι του το 2014 στην περιοχή του ιστορικού Μαραθώνα, περίπου 35 χλμ βορειοανατολικά της Αθήνας. Η Αγγελική, τεχνολόγος γεωπόνος βιολογικής γεωργίας με μεταπτυχιακό στην ασφάλεια τροφίμων και ο σύζυγός της Μιχάλης, ηλεκτρονικός μηχανικός , είναι οι ιδρυτές του «Γαϊδαράκου», ενός σύγχρονου εργαστηρίου παραγωγής τροφίμων, που τηρεί όλες τις προδιαγραφές HACCP και ISO 22000.

  Η υψηλή ποιότητα και η απαράμιλλες γεύσεις των προϊόντων του «Γαϊδαράκου», τον έκαναν στις αρχές του 2015 να συνεχίσει το γευστικό του ταξίδι και να μεταφέρει τα προϊόντα του στο Ηνωμένο Βασίλειο με τη βοήθεια του Γιώργου και του Αλέξανδρου, δύο αδελφών που δραστηριοποιούνταν ήδη επιχειρηματικά στη Σκοτία και που από πολύ νωρίς είχαν αγαπήσει τα προϊόντα του.

  Στη συνέχεια, το καλοκαίρι του 2015, ο «Γαϊδαράκος» ταξίδεψε στη Γερμανία, όπου ο Φρανκ, ιδιοκτήτης ενός οξοποιίου, μαζί με τη σύζυγό του Μπίργκιτ, δοκιμάζοντας τα αλείμματα μελιού του «Γαϊδαράκου» αποφάσισαν να γίνουν οι οδηγοί του στη γευστική του επέκταση στη Γερμανία.

  Ο «Γαϊδαράκος» παρά τα μακρινά του ταξίδια, συνεχίζει με την ίδια επιμονή και υπομονή να παράγει 100% ελληνικά φυσικά προϊόντα, με μέλι που παράγεται αποκλειστικά στα Δωδεκάνησα και με μεθόδους παραγωγής φιλικές προς το περιβάλλον.