Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

  ΦΑΡΜΕΞ

  Φίλτρα

  Ιστορική αναδρομή

  Το 1981 ιδρύεται η ΦΑΡΜΕΞ Α.Ε., μία ελληνική φαρμακευτική εταιρεία που έχει ως όραμα την ανάπτυξη της, όχι μόνον στον Ελλαδικό χώρο, αλλά και εκτός συνόρων, μέσω συνεργασιών με τους σημαντικότερους οίκους έρευνας και ανάπτυξης. Σκοπός μας, η «ένωση» του ιατρικού κόσμου και των φορέων υγείας με τον άνθρωπο.

  Μετά από 33 χρόνια εμπειρίας και συνεργασίας υψίστου επιπέδου με κολοσσούς της παγκόσμιας φαρμακοβιομηχανίας καταφέραμε την αναπτυξιακή δράση, πρωτοπορώντας στην εισαγωγή νέων εξειδικευμένων προϊόντων περιποίησης του δέρματος, την παραγωγή φαρμακευτικών ιδιοσκευασμάτων με τα αυστηρότερα ευρωπαϊκά πρότυπα eu – GMP. Η υψηλή κατάρτιση, της επιτρέπει να αντιπροσωπεύει, να προωθεί και να διανέμει φαρμακευτικά και ιατροτεχνολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, που καλύπτουν μεγάλο φάσμα θεραπευτικών κατηγοριών.

  Μετά από 33 χρόνια, εμπειρίας και γνώσης στον χώρο της υγείας, συνεχίζουμε με το ίδιο άσβεστο πάθος και αποτελούμε έναν από τους σημαντικότερους συνοδοιπόρους της φαρμακευτικής και ιατρικής κοινότητας, στον αγώνα βελτίωσης της ζωής των ασθενών μέσω του ιατρού και του φαρμακοποιού.