Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

  EVDERMIA

  Φίλτρα

  Η Evdermia Ltd

  Η Evdermia Ltd, ιδρύθηκε το 2005.

  Σκοπός της Evdermia Ltd είναι, να αναπτύσσει και να διαθέτει στην αγορά πρωτότυπα και καινοτόμα Δερματολογικά σκευάσματα που βοηθούν και δίνουν λύσεις στο Δερματολόγο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του δέρματος.

  Στην Evdermia δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης τόσο με τους Γιατρούς όσο και με όσους χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας.

  Η δυναμική της Evdermia Ltd είναι αποτέλεσμα της σημαντικής θέσης που κατέχει στην ελληνική αγορά και βοηθά στην υλοποίηση του πρωταρχικού της στόχου που είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και η άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

  Με την υπευθυνότητα που τη διακατέχει, η Evdermia Ltd δεσμεύεται να συνεχίσει τη σημαντική προσφορά της στον τομέα της εξυπηρέτησης του κοινού μέσω των φαρμακείων συνεχίζοντας παράλληλα να πρωτοτυπεί και να δημιουργεί νέους ορίζοντες στον επιχειρηματικό τομέα όπου δραστηριοποιείται με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας της ζωής του ανθρώπου.

  Οι Αξίες μας

  Καινοτομία

  Ποιότητα

  Ευελιξία

  Σχέσεις

  Η Αποστολή Μας

  Να φημιζόμαστε και να ξεχωρίζουμε από τους ανταγωνιστές μας για την ποιότητατων προϊόντων μας και την υψηλή στάθμη των υπηρεσιών μας.

  Να αναπτύσσουμε και να διαθέτουμε στην αγορά πρωτότυπα και καινοτόμαπροϊόντα.

  Να είμαστε μια από τις πλέον ευέλικτες και καλύτερες εταιρίες στον κλάδο μας.

  Να έχουμε μέλημα μας την δημιουργία και ανάπτυξη ιδανικών σχέσεων με προμηθευτές και πελάτες.

  Συνεργάτες

  Η Evdermia Ltd, στις χώρες που δραστηριοποιείται και στο πλαίσιο της δυναμικής της ανάπτυξης, συνεργάζεται με φαρμακευτικές εταιρείες οι οποίες παρέχουν την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε γιατρούς, φαρμακεία και όλους τους χρήστες των προϊόντων Evdermia.

  Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε συνεργάτης μας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.