Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ENZYMEDICA

Φίλτρα

Enzymedica

Η Enzymedica έχει έδρα στην Φλόριντα των ΗΠΑ, και ιδρύθηκε το 1998 με σκοπό να προσφέρει στους καταναλωτές προϊόντα με την υψηλότερη δυνατή ενζυμική δραστικότητα. Σήμερα είναι η Νο.1 εταιρεία πεπτικών ενζύμων στις ΗΠΑ με περισσότερα από 50 βραβεία και διακρίσεις.

Όλα τα προϊόντα της Enzymedica περιέχουν τα υψηλότερης δυνατής ποιότητας ένζυμα χωρίς καθόλου πρόσθετα. Είναι 100% vegetarian, μη γενετικά μεταλλαγμένα (Non-GMO), πιστοποιημένα με GMP (good manufacturing practice) από τον NSF, και κάποια είναι Vegan και Kosher.

Τα προϊόντα της Enzymedica ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό διότι περιέχουν την αποκλειστική πατέντα της εταιρείας Thera-Blend™ .

Το Thera-Blend™ είναι ένας συνδυασμός πολλαπλών ενζυμικών αλυσίδων με μακράν ανώτερη δραστικότητα σε σχέση με τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά προϊόντα.

Αποδεδειγμένα είναι ισχυρότερο και ταχύτερο από τον ανταγωνισμό σχεδιασμένο να δρα σε ένα μεγάλο εύρος PH από 2–12. Αυτό εξασφαλίζει τη μέγιστη ενζυμική δραστικότητα κατά μήκος ολόκληρου του γαστρεντερικού σωλήνα και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον ασθενή.