Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

  ENDOCARE

  Φίλτρα

  Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

  Η εταιρεία NEOGEN ιδρύθηκε το 1986 από τους Νέστορα Φωκά, Φαρμακοποιό και Μαρίνο Πετράτο, M.D., με βασικό τομέα δραστηριοπoίησης την αντιπροσώπευση και εμπορία ενέσιμων εμφυτευμάτων γνωστών οίκων των ΗΠΑ. Το 1993 η εταιρεία επέκτεινε τις δραστηριότητές της στην αγορά των παραφαρμακευτικών καλλυντικών μέσω της αποκλειστικής αντιπροσώπευσης του οίκου NeoStrata στην Ελλάδα.

  Τα τελευταία χρόνια, η ΝΕOGEN εισήλθε με επιτυχία και στην κατηγορία των καλλυντικών που απευθύνονται στα Ινστιτούτα Αισθητικής, με πρωτοποριακές διεθνείς μάρκες και προϊόντα όπως τα Exuviance ( του οίκου NeoStrata ) και τα Heliocare ( του ΙFC Group ). Πρόσφατα η ΝΕΟGEN συνεχίζοντας την επιτυχημένη της πορεία, παρουσίασε δύο νέες μάρκες – σειρές προϊόντων του διεθνούς φαρμακευτικού oμίλου IFC, πρωτοπόρου στον τομέα της βιο-δερματολογίας : Τα Εndocare, σειρά με επανορθωτικές – αντιγηραντικές ιδιότητες που διανέμεται μέσω επιλεγμένων φαρμακείων και τα Cosmetici Magistrali, σειρά που ανταποκρίνεται σε ειδικές ανάγκες του δέρματος όπως η εντατική ενυδάτωση και η λείανση των ρυτίδων έκφρασης, για χρήση και διάθεση από τα Ινστιτούτα Αισθητικής.

  Η μακροχρόνια συνεργασία της ΝΕOGEN με καθιερωμένες στη διεθνή επιστημονική κοινότητα εταιρείες των ΗΠΑ, είχε σαν αποτέλεσμα την απόκτηση γνώσης και εξειδίκευσης σε έναν τόσο δύσκολο και απαιτητικό τομέα όπως ο τομέας της Κοσμητικής Δερματολογίας.