Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

  COSMOMED

  Φίλτρα

  Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για την αναζήτησή σας. Παρακαλούμε προσπαθήστε ξανά με διαφορετικούς όρους.

  Cosmomed

  Ποιοί είμαστε

  Η ιστορία μας στη παραφαρμακευτική αγορά ξεκινά το 1983 με την ίδρυση της εταιρείας Inzaco από τον οικονομολόγο και επιχειρηματία Ζαβακόπουλο Χρήστο, η οποία με σταθερά βήματα προόδου εξελίχθηκε το 1999 στην Cosmomed A.E. και έκτοτε εδρεύει στις Αχαρνές Αττικής.

  Τι κάνουμε

  Εδώ και τρεις δεκαετίες πρωταγωνιστούμε στην Ελληνική αγορά προσφέροντας τα πιο ποιοτικά προϊόντα ατομικής προστασίας, παραφαρμακευτικά είδη και ιατρικά αναλώσιμα. Στο κατάλογό μας θα βρείτε τη πληρέστερη γκάμα εξεταστικών και χειρουργικών γαντιών, την πιο ολοκληρωμένη σειρά από πιεσόμετρα, θερμόμετρα, ηλεκτρικές κουβέρτες, αναλώσιμο υγειονομικό υλικό, σύριγγες καθώς και πολλά άλλα ιατρικά είδη και προϊόντα φροντίδας της υγείας.
  Οι συνεργάτες μας
  Εκπροσωπούμε με επιτυχία τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους οίκους του εξωτερικού όπως τον Γερμανικό ιατρικό οίκο F. Bosch, τον Aυστριακό κολοσσό και μεγαλύτερο παραγωγό λάτεξ στον κόσμο Semperit AG Holding, καθώς και τον Ιαπωνικό κατασκευαστή ιατρικών οργάνων ακριβείας FOCAL Corporation. Στην εγχώρια αγορά, το πελατολόγιό μας αποτελείται από συνεταιρισμούς φαρμακοποιών και φαρμακαποθήκες, διανομείς φαρμακευτικών ειδών καθώς και χονδρέμπορους προϊόντων επαγγελματικού καθαρισμού και υγιεινής.
  Τη τριετία 2010-2012 -και εν μέσω έντονης κρίσης στην εγχώρια αγορά- καταφέραμε να αυξήσουμε τις πωλήσεις μας στην Ελλάδα αλλά και τις εξαγωγές μας σε Κύπρο, Αλβανία, Κροατία, Ουκρανία, Κατάρ και Γεωργία εδραιώνοντας σταδιακά την παρουσία μας στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.
  Η δέσμευσή μας
  Βασιζόμενοι στην άριστη ποιότητα των προϊόντων μας, στην ευγένεια και υπευθυνότητα όλων των ανθρώπων μας και πρωτίστως στις σχέσεις εμπιστοσύνης που χτίζουμε εδώ και χρόνια με τους συνεργάτες μας, συνεχίζουμε δυναμικά τη πορεία μας αποφασισμένοι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και τη καλύτερη εξυπηρέτηση σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε.