Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

CHEMCO

Η CHEMCO, περιέχει προϊόντα πρώτων υλών για την κατασκευή δερμοκαλλυντικών προϊόντων. Μέσα στην γκάμα των προϊόντων της είναι αιθέρια έλαια, έλαια βάσης αρώματα, βάμματα, βελτιωτικά οσμής και γεύσης, γαλακτωματοποιητές & σταθεροποιητές καλλυντικών αλλά και διάφορα ακόμα προϊόντα πρώτων υλών.

Μερικά από τα κύρια της προϊόντα είναι το αμυγδαλέλαιο, η αλόη, το βούτυρο καριτέ, το βούτυρο/ έλαιο καρύδας, έλαιο αργκάν, έλαιο άρνικας, έλαιο καλέντουλας, βάση για σαμπουάν και αφρόλουτρα κ.α.

H εταιρεία CHEMCO διατίθεταοι μέσω της Σύνδεσμος A.E. είναι μιας δεύτερης γενιάς ελληνική εταιρεία που για πάνω από 25 χρόνια προμηθεύει φαρμακαποθήκες & φαρμακεία με παραφαρμακευτικά, ιατροτεχνολογικά προϊόντα & πρώτες ύλες.

Από το 2012 διαθέτει πιστοποίηση συμμόρφωσης με τους Κανόνες Καλής Παραγωγής (GMPs) από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) για την ανασυσκευασία πρώτων υλών. Φιλοσοφία της εταιρείας είναι να αποτελεί έναν ουσιαστικό συνεργάτη & να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, στηρίζοντας τον Έλληνα φαρμακοποιό.

Διαισθανόμενοι την ολοένα και εντονότερη ενασχόληση του Έλληνα φαρμακοποιού με το χώρο του γαληνικού σκευάσματος (compounding), προχώρησαν σε μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στην ιστορία της εταιρείας.

Δημιούργησαν μία νέα υπερσύγχρονη μονάδα ανασυσκευασίας πρώτων υλών με πρότυπα Good Manufacturing Practices (GMP). Η σειρά των προϊόντων που ανασυσκευάζονται στις νέε εγκαταστάσεις διατίθενται υπό το brand name CHEMCO.

Σελίδες

Φίλτρα

Σελίδες

Σελίδες