Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

CENTRUM

Οι βιταμίνες είναι θρεπτικά συστατικά απολύτως απαραίτητα για τη φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού. Συνεχείς επιστημονικές μελέτες τεκμηριώνουν την αναγκαιότητα ύπαρξης όλων των βιταμινών στις απαραίτητες ποσότητες. Οι βιταμίνες βοηθούν στο μεταβολισμό, συμβάλλοντας στην καλή υγεία, την αναπαραγωγή, την ανάπτυξη και τη διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης. Αρκετές βιταμίνες δεν μπορούν να συντεθούν στον ανθρώπινο οργανισμό και λαμβάνονται από την τροφή. Τα μεταλλικά στοιχεία όπως και οι βιταμίνες είναι αναγκαία συστατικά για την καλή λειτουργία του οργανισμού. Αποτελούν το 4 - 5% του βάρους του σώματος. Η έλλειψη βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων στον οργανισμό, έστω και σε μικρό βαθμό λόγω μη ισορροπημένης διατροφής, αργά ή γρήγορα μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχές της υγείας.

Η διατήρηση της καλής υγείας απαιτεί μία επαρκή και ισορροπημένη διατροφή που εξαρτάται από την ορθή επιλογή και το σωστό συνδυασμό τροφών. Τα συμπληρώματα διατροφής Centrum παρέχουν στον οργανισμό μας τις βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία που για διάφορους λόγους* μπορεί να μην παίρνουμε από τις τροφές επαρκώς.

*(Λόγοι όπως: 1. Οι σύγχρονοι τρόποι καλλιέργειας, επεξεργασίας και συντήρησης των τροφίμων, οι οποίοι ενδέχεται να ελαττώσουν τις περιεχόμενες στα τρόφιμα βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, 2. Τα γεύματα που παρασκευάζονται έξω από το σπίτι (γραφείο, εστιατόριο κ.λπ.) στα οποία είναι πολύ δύσκολο να ελέγξουμε την ποιότητά τους, 3. Οι ευαίσθητες βιταμίνες, οι οποίες καταστρέφονται κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος και της φύλαξης των τροφίμων, 4. Η ελλιπής διατροφή, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία, τα καυσαέρια, ο καπνός από τσιγάρα κ.α.).

Φίλτρα

Mega offers Centrum

Εδώ θα βρείτε τις μεγαλύτερες προσφορές μας στα προϊόντα Centrum