Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

    BIO - BEBE

    Φίλτρα

    Τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana είναι μια ελληνική εταιρεία που από την ίδρυση της το 1928, με συνέπεια και υψηλό αίσθημα ευθύνης, παρασκευάζει και διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων υγείας στην ελληνική αγορά, αποτελώντας τον έμπιστο συνεργάτη μεγάλων πολυεθνικών, φαρμακευτικών εταιριών.

    Η εταιρεία δραστηριοποιείται στους τομείς του φαρμάκου, του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, των προϊόντων φροντίδας υγείας, της ειδικής και κλινικής διατροφής και της βρεφικής φροντίδας. Η εργοστασιακή μονάδα και τα φαρμακευτικά εργαστήρια της Cana διαθέτουν γραμμές παραγωγής που λειτουργούν με αυστηρές προδιαγραφές και παράγουν προϊόντα ιδιαίτερων απαιτήσεων. Τα τμήματα Διασφάλισης Ποιότητας, Ρυθμιστικών Λειτουργιών, Ιατρικών Υπηρεσιών, Κλινικών Δοκιμών και Δεοντολογικής Συμμόρφωσης της εταιρείας ελέγχουν και πιστοποιούν ότι η Cana παράγει και διαθέτει αξιόπιστα και υψηλού επιπέδου προϊόντα. Τα Φαρμακευτικά Εργαστήρια Cana είναι μέλος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ), του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Παιδικών Τροφών Ελλάδος (ΣΕΠΤΕ).

    Η αφοσίωση στην επαγγελματική ηθική, τη διαφάνεια και τη διασφάλιση της υψηλής ποιότητας σε όλο τα φάσμα των δραστηριοτήτων της εταιρείας είναι οι βασικοί άξονες της πολυετούς πορείας της Cana.