Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
 • Bayer

  Η αποστολή μας «Επιστήμη Για Μία Καλύτερη Ζωή

  Η Bayer αποτελεί παγκόσμιο οργανισμό με κύρια δραστηριότητα στους τομείς της υγείας, ανθρώπων, των φυτών και των ζώων. Με ιστορία στις εφευρέσεις, η εταιρεία δημιουργεί τις τάσεις στους ερευνητικούς τομείς. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας σχεδιάζονται με γνώμονα το όφελος των ανθρώπων και τη βελτίωση της ποιότητα της ζωής τους. Ταυτόχρονα, ο Όμιλος στοχεύει στη δημιουργία αξίας μέσω της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της υψηλής απόδοσης.

  Συμβάλλουμε στην πρόληψη, την ανακούφιση και τη θεραπεία ασθενειών και τη βελτίωση των διαγνωστικών τεχνικών.

  Βοηθάμε στην εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας υψηλής ποιότητας τροφίμων και φυτικών πρώτων υλών.

  Για πολλές δεκαετίες επενδύσαμε στην έρευνα θέτοντας τα θεμέλια για την επίτευξη των παραπάνω στόχων. Η Bayer είναι η μόνη εταιρεία παγκοσμίως που συνδυάζει την εμπειρία στην υγεία και την ευεξία του ανθρώπου και των ζώων, καθώς και την υγεία των φυτών. Επικεντρωνόμαστε στην καινοτομία, η οποία είναι το κλειδί για τη διατήρηση ή την επίτευξη ηγετικών θέσεων σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιούμαστε επιχειρηματικά. Επιπλέον, στόχος μας είναι η δημιουργία επιπλέον αξίας για τους πελάτες μας, τους μετόχους και τους εργαζομένους μας, πάντα σκεπτόμενοι τις ανάγκες της Κοινωνίας, σε όλες τις χώρες δραστηριοποίησης.

  "Bayer: Επιστήμη Για Μία Καλύτερη Ζωή».

Bayer

The Company combines the global activities of the divisions Animal Health, Pharmaceuticals, Consumer Care and Medical Care. About 60,700 people are employed by Bayer HealthCare worldwide.

This subgroup researches, develops, manufactures and markets products to improve the health of people and animals.

Sales 2014: 19,975 Euro million

Workforce: 60,700 worldwide

Operating profit 2014: 3,581 Euro million

Headquarters: Leverkusen, Germany

Divisions of Bayer HealthCare

Management Based in
Animal Health Dr. Dirk Ehle Monheim, Germany
Pharmaceuticals Dieter Weinand Berlin, Germany
Consumer Care Erica L. Mann Whippany, New Jersey (USA)
Medical Care Alan Main Whippany, New Jersey (USA)

The globally operating HealthCare subgroup is divided into two reporting segments: Pharmaceuticals and Consumer Health.

The Pharmaceuticals segment focuses on prescription products, especially for women’s healthcare and cardiology, and also on specialty therapeutics in the areas of oncology, hematology and ophthalmology.
Our Consumer Health segment includes the Consumer Care, Medical Care and Animal Health divisions.
The main focus of the Consumer Care Division is on non-prescription medicines, dietary supplements and dermatology products.

The Medical Care Division comprises the Diabetes Care business unit, which markets blood glucose monitoring systems, and the Radiology business unit, which offers contrast-enhanced diagnostic imaging equipment along with the necessary contrast agents.

The products of the Animal Health Division are destined for use in livestock and companion animals.